[]

Telekom GSM Sektörü ile İlgili Gelecek Teknolojiler

selamlar,
yüksek lisans sunumu için gsm sektöründe yakın gelecekteki böyle değişik teknolojiler, hayatımıza girecek yenilikler vs ile ilgili video bulmam gerekiyor.

Örneğin elektrik su doğalgaz gibi sayaçlara simkart eklenerek uzaktan sayaç okuma buna bir örnek.

Ben araştırıyorum teknolojilerini ama
Başka neler olabilir sizin gördüğünüz duyduğunuz?

 
Giyilebilir teknoloji üzerinde de geliştirme aşamasında olan ürünler vardır mutlaka. Onlara bakabilirsin belki.


  • cakabo  (05.03.14 09:02:02) 
kalp pili vb. gibi cihazları daha küçülerek içimize sokacaklar bir çip şeklinde. bu bizim her türlü nabız, şeker vb. bilgilerimizi bir merkeze yollayacak. bir acil durumda direkt müdahale edilebilecek.
çok yakın değil gerçi bu ama ben bekliyorum.

  • ozdek  (05.03.14 09:18:37) 
marketten alışverişini yaptıktan sonra kasaya girmeyeceksin. gişe gibi birşey olacak. oradan geçince aldıklarının hepsi hesaplanacak, toplam tutar kredi kartından ya da banka kartından düşecek. tüm bunlar 3-5 saniyede gerçekleşecek. hatta bunun videosu bile vardı. oradan izledim de aklımda kaldı.


  • sutlu nescafe  (05.03.14 10:19:47) 
teşekkürler,
başka önerisi olan var mı ?

  • ferit85  (06.03.14 09:06:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.