[]

İÜ Yemekhane

Kampüskart olmadan yemek yiyebiliyor muyuz? Kimlik kartının süresi nisanda bitiyor öğrenci işlerinde de 2012 girişlilerin kampüskartı yokmuş? Ne olacak bu işlerin aslını bilen yok mu koca duyuruda?

Herkese iyi akşamlar.


 
edebiyat fakültesinde benim gördüğüm kişiler kartı teslim almayacak. (ben de almıyorum)

rektörlüğün söylediğine göre son gün 30 nisanmış ondan sonra yemekhane ve kantin de zorunlu olacakmış. olmayan yiyemeyecek diyor yani.

eğitim fakültesinde okuyan birinci sınıf tanıdığım listede isminin bile olmadığını birinci sınıflar için 1 sene daha zaman olduğunu söyledi.

bu kart işi gerçekten karışık. benim düşünceme göre kart olmasa bile mahrum kalmazsın. otobüslerde para karşılığı kart basan elemanlar var ya aynı o hesap olur kantinde falan.
  • raskolnikov2  (04.03.14 20:06:36) 
sizin okulu ve sistemi bilmiyorum ama raskolnikov2'nin son paragrafına bi ekleme yapayım.
bizim okulda yemek 1 lira, karta para yüklüyoruz oradan düşüyor aynı şekilde. yalnız ikinci kez basarsan 5 lira kesiyor. o akbil muhabbeti gibi şeyler olmayabilir yani.

  • xenophobe  (04.03.14 20:29:49) 
@xenophobe

bizde arka arkaya 2 kere de bassan aynı para düşüyor. yemek 1.80

ama şimdi sen söyleyince aklıma geldi. öğrencileri kart almak zorunda bırakmak için dediğin sistemi yapabilirler, ikinci seferde fazla para çekebilirler.

ama sanmıyorum öyle bir şey yapacaklarını. neden derseniz okul işleri resmen allah'a emanet yürüyor. edebiyat fakültesinin yemekhanesi cezaevi yemekhanelerini andırıyor. o yüzden sistemi değiştirmek içim masraf falan yapmaz okul.
  • raskolnikov2  (04.03.14 20:51:42) 
Yiyebiliyoruz.


  • hicunutmam  (04.03.14 20:52:01) 
durumla ilgili şöyle bir haber var www.bianet.org
bir de istanbul üniversitesindeki arkadaşlar bu konuyla ilgili imza kampanyası başlatmışlardı ne durumda şu an bilmiyorum.

  • priaposss  (04.03.14 21:42:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.