[]

rte'nin fenerbahçe'yi ele geçirme operasyonu adlı başlık var

rte'nin fenerbahçe'yi ele geçirme operasyonu adlı başlık var eksisozluk.com da ve sürekli bb kısaltması geçiyor bb kim

1. erdoğan‘ın futbol tutkusunu ve her şeyi kontrol altına alma şehvetini herkes bilir. fenerbahçe onun için vaz geçilmezdir.

2. bb‘nin bütün planı her dediğini yapacak birini fenerbahçe‘nin başına geçirmekti. nihat özdemir‘i sürekli arardı.

3. nihat özdemir, bb‘nin talimatıyla hareket eden biri olmasına rağmen aziz yıldırım‘a söz geçirilemiyordu. her yol denendi.

4. aziz yıldırım‘ı planlı olarak yıpratmak için alo fatih ve havuz medyası bb‘den gelen haberleri ve manşetleri atmaya başladı.

i.imgur.com

5. nihat özdemir ihalelerden dolayı bb‘nin dediklerini yapmak zorundaydı. bilal erdoğan, sürekli arayarak n.özdemir‘i sıkıştırıyordu.

6. n.özdemir, bazı ihaleler için ödemesi gereken payı ve kendisine al denilen bazı medya gruplarını almayınca gözden düştü.

7. şike sürecinin başında elinden gelen gayreti sarf etmeye çalışan n.özdemir‘de savcıların camia adına hareket ettiğine inanmıştı.

8. bb‘nin aziz yildırım‘ı istemediğini bilmesine rağmen bu kadar ileri gidebileceğine ihtimal vermiyordu. bb birkaç iş adamını ona gönderdi.

9. bb, ‘bu süreçte uzak durmanı istiyor. davanın her safhasından haberi var. fenerbahçe zarar görmeyecek aziz‘den kurtulunmuş olacak‘ dendi.

i.imgur.com

10. n.özdemir nasıl bir kumpasın içine düştüğünü fark ettiğinde iş işten geçmişti. kibar yollu istifasını da istediler.

11. n.özdemir, istifasının yanlış anlaşılacağını, aziz yıldırım‘ı işin içinde bb‘nin olmadığını ikna edebleceği haberini bb‘ye gönderdi.

12. yurt dışı gezilerinden birinde danışmanlardan biri bb‘ye bunu söyleyince, iyi bu son şansı iyi değerlendirsin dedi. bu bir tehditti.

13. n.özdemir eski ihalelerin elinden alınacağını ve kendisine yeni ihaleler verilmeyeceğini çok iyi biliyordu. bb‘nin iş adamlarındandır.

14. n.özdemir, a.yıldırım‘ı ziyarete gittiğinde olayın içinde bb‘nin olmadığını anlatmaya kalkışınca çok sert tepki gördü.yıldırım onu kovdu.

i.imgur.com

15. n.özdemir, bunu bilal‘ın menajer arkadaşı yoluyla bb‘ye iletince, bb, çekilsin süreçten, bilmeden işe burnunu sokarsa böyle olur dedi.

16. aziz yıldırım‘la ilgili bir tek olumlu haberin çıkmasına müsaade edilmedi. medya komiseri y. akdoğan doğrudan tv‘leri arayıp kaldırıyordu.

17. bb işin içinde camia var ve camia fenerbahçeyi ele geçirmek istiyor haberlerinin köpürtülmesini istiyordu. plan mükemmel işliyordu.

18. a.bakanı‘nı arayan bb, a.yıldırım‘ın kısa sürede içerden çıkmaması talimatını vermişti
s.ergin adam beni her işinde kullanıyor demişti.

19. fb taraftarı ilginç bir şekilde kenetlendi. aziz yıldırım‘ı desteklemekten hiç vaz geçmediler. çıktığı günkü kalabalık bb‘yi delirtmişti.

i.imgur.com

20. yargıtay nasıl olsa onayacak, a.yıldırım gitmiş olacaktı. n.özdemir‘in içerdeki görevini talat yılmaz üstlendi. bb‘nin içerdeki adamıydı.

21. talat yılmaz bb‘ye olağan üstü bir durum olmazsa her cuma akşamı f.b ile ilgili rapor verirdi. raporların bazılarını okumuşluğum vardır.

22. raporlardan birinde sinan engin‘in aziz yıldırım‘ı destekleme adına anlattıkları etkili oluyor, beyaz tv yanlış yapıyor, deniyordu.

23. a.yıldırım‘ın karşısında m.ali aydınlar‘ın çıkması gerektiği kazanmasa bile zor zamanda devreye girdi adam fikri de t.yılmaz‘a aittir.

24. bundan ötürü, m.ali aydınlar kongreye kısa bir süre kala bb‘nin özel talimatıyla aday olmuştu. listesinde bb‘nin müteahhitleri vardı.

i.imgur.com

25.kongreye sayılı günler kala talat yılmaz, a.yıldırım‘la ilgili zehir zemberek açıklamalar yaparak istifa etmiş,habertürk bunu köpürtmüştü.

26. kongre sabahı bilal erdoğan babasının talimatıyla gidip mehmet ali aydınlar‘a oy vermişti. her şeye rağmen hezimet yaşadılar.

27. bb, a.yıldırım‘a 7-8 ay randevu bile vermezken 17 aralık‘tan hemen sonra yargıtay‘ın dosyayı karara bağlaması gerçekten çok manidar oldu.

28. bb, yargıtay‘ın kararına doğrudan müdahale etmiş ve fenerbahçe taraftarını yanına almaya çalışmıştır. şeytani planı yine ters tepmiştir.

29. s.ergin,n.özdemir,talat yılmaz bunları açıklamasa bile, bb‘nin yargıtay‘a müdahaleyle ilgili ses kayıtları düşer mi dersiniz internete?

i.imgur.com

30. yargıtay kararından sonra aziz yıldırım‘ı kahraman ilan eden bb‘nin tetikçileri bir kaç gündür yeniden şikeci ilan ettiler acaba neden?

31. ak parti trolleri hala bu işin içinde camia var diye dursun, fb taraftarı, hırsız tayyip erdoğan tezahüratıyla ezberleri bozuyor.

32. a.yıldırım, hırsız tayyip erdoğan tezahüratına karşı çıkan ve bb‘yi savunan rıdvan dilmen‘le araya mesafe koymuş durumda.

33. fenerbahçe başkanı, yönetim kurulu, kongre üyeler‘i ve taraftarları camia‘yı perde ederek ele geçirmeye çalışanları net olarak gördü.

34. bb‘nin bütün kirli işlerini ihale etmeyi başardığı ‘camia yapıyor yalanı‘ artık yok.
allah kadir-i mutlak

i.imgur.com

 
bb = başbakan

edit: bir de, sözkonusu tweet'ler @fuatavni'nin (twitter.com) tweet'leri.
  • moroff  (04.03.14 15:50:09 ~ 15:51:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.