[]

Camel tütün

istanbul'da nerden alabilirim? güvenilir bir internet satıcısı da olur.
baya böyle old holborn falan gibi pakette yani. "camel içimli" diye satılan açık tütünlerden değil.



 
bağdat caddesinde barlar sokağından caddeye çıkarken sağda bir büfe gibi yer vardı. djarum benzeri çok bulunmayan ürünler satıyordu, belki tütün de satar. o olmadı istiklal caddesi üzerinde tobacco shop vardı yok mudur oralarda?


  • shubulubapshubaptishaluva  (04.03.14 14:01:24 ~ 14:04:39) 
eurotripten geldiğimden beri ben de arıyorum bunu.eminönünde bu işi yapan bir abimiz;toptan getiren yok,bir ara ben bavulda getiriyordum,sonra ne uğraşıcam deyip bıraktım demişti.ama belki de vardır,ben hala sormaya devam ediyorum.


  • xasuo  (04.03.14 14:05:35) 
almanyadan aldıktan sora istanbulda bakmadığım yer kalmadı ama bulamadım. bulursan bize de haber et lütfen


  • zenc  (04.03.14 16:56:05) 
Ya konuyu hortlatmak gibi olmasin da ,dun bir arkadaş karakoyden aldigini soyledi.altgecitin oralarda olmasi lazim.


  • xasuo  (17.08.14 14:47:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.