[]

evleneceğiz erkek /kadın

Kimdir ? Ne iş yapar ? Nasıldır ? Niye evlenmek istediniz ?
Mesela düsündüm de hiç öyle bir tanımım yok .Ben de size soruyorum siz neye göre seçtiniz ? ,ya da neye göre seçersiniz ?



 
Evleneceğim ama evlenecek kendni geliştirmiş bir bayan yok maalesef (Tekstil tasarımcısıyım)


  • redeath  (03.03.14 16:04:20) 
İşine bakmadım evlenmeye karar verirken, bakanın da amacı net bir şekilde ortadadır zaten.

Birlikte zaman geçirmekten mutluluk duyduğum, hayatımın geri kalanını beraber geçirmek istediğim kişi olduğunu fark edince evlenme teklif ettim.
  • cakabo  (03.03.14 16:04:24) 
iyi bir insan, kim sorusuna cevap bulamadım. işte bir adam diyelim. işi filan yoktu, hala da tam var sayılmaz. ama editör yazar diyelim. iyidir anlayışlıdır. en önemlisi zekidir. bana çok şey öğretir, anlatır, eğlencelidir. beni delirtse de bu özelliği bazen, yine de işte rahattır gamsızdır.
ben de hayatımın 25 yılı boyunca böyle bir tanım yapmamıştım, yapsam da tanımım bunların tersi olurdu herhalde, ama bir şekilde karşıma çıktı ve 3 senedir beraberiz, bu yaz da evleniyoruz:) anlaşıp anlaşamadığınız, konuşup konuşamadığınız bunlar önemli kriterler.. sonuçta aşk değil de birlikte hayatınızı geçirebileceğiniz bir arkadaş olarak düşünün..

  • kaputt  (03.03.14 16:05:46) 
ben 35 yaşıma kadar bekledim. sonra karıma çıkınca aha bu dedim. öyle bi güç var "aha bu" dedirtiyor.


  • mat couthon  (03.03.14 16:06:07) 
Üşengeç olmasın, masum olsun.


  • [silinmiş]  (03.03.14 16:33:26) 
aşık olduğum insan neciyse o işi yapar. ne bileyim?


  • kirazıseviyorum  (03.03.14 16:39:14) 
merhametli ve çok anlayışlı biri olsun. Benim gibi sürekli gülsün, çocuk ruhlu olsun ama olgun da bi yönü olsun, ortama göre. Çok duygusal olsun benim gibi. Konuşkan olsun. Aynı bana benzesin yani. Mangal yapmayı bilsin. Pazar ve market alışverişine beraber çıkalım. Haftasonları çocukları alıp, pikniğe gitmek şart tabii. İşine gelirsek, oyle cok cok yuksek bi mevkide olmasina luzum yok. Orta mevki yeterli. Ben de çalisirim sonucta, cocuklarin gelecegi icin. Ama caliskan olsun.

Boyle birisine belediye nikahini basip, evimin beyi, cocuklarimin babasi yapabilirim. Yihyihyiihh^^
  • barbara herhalde barbara manken olan  (03.03.14 16:46:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.