[]

domain adı yanlış yönlendirme

benim bir domain adım var. öyle aldım neredeyse hiç kullanmadım. bir ara derginin biri host vermişti beleşe ona yönlendirmiştim nameserverları, üyeliği filan doldu onun çok zaman önce. şimdi adres çubuğuna domain adını yazınca başka bir adrese gönderiyor beni. alakam bile yok orayla. nasıl düzeltebilirim ?
domain'i godaddy'den aldım.



 
ben yeniledim. aldım yani. godaddy'de login olduğumda da adı bende görünüyor.


  • baris daima  (02.03.14 23:57:00) 
godaddy üzerinden nameserverlerı değiştir?


  • klassno  (02.03.14 23:58:15) 
domain yönetim ekranından ns numaralarına bir bakın.. bir süre kullanmayınca godaddy belki anlaşmalı olduğu bir siteye yönlendirmiştir.


  • conrad moricand  (02.03.14 23:59:04) 
değiştirdim. sildim eskisini godaddy'e kendin ata dedim hatta "NS73.DOMAINCONTROL.COM
NS74.DOMAINCONTROL.COM
Updated 3/2/2014" bunları atadı. ama hala bir adrese yönlendiriyor. Bu işlemi yapalı yarım saat oldu. zamandan dolayı mı ? Düzelir mi ?
  • baris daima  (03.03.14 00:01:09 ~ 00:02:49) 
genelde 48 saat denir.
bi de o site dediğin "park" olmasın? godaddy park etmeyi çok sever.

  • ben smyrna  (03.03.14 00:45:57) 
godaddy domaini parka çekmiştir. kendi nsleri varsa ve sen hosting hizmeti almadıysan reklamlı sayfa çıkar.


  • zbrs  (03.03.14 12:38:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.