[]

sevgiliniz hayatınızn merkezi mi ?

Niye böylesiniz? Başka derdiniz mi yok ? Özellikle bazıları sadece ilişki duyurusu açıyor ?




 
bi sevgilim bile yok.


  • all girls dream  (02.03.14 21:49:37) 
bir kedim bile yok


  • gurur  (02.03.14 21:52:00) 
değil
neden böyleler çünkü boş adamlar, hayatları twitter instagram check-in ler kendilerini cool sanma triplerindeler

başka dertleri de vardır da boş beleş olduklarından dolayı

duyuruya gelince, duyuruyu kullanma amaçları sadece bu olabilir orası normal
  • maltalı  (02.03.14 21:55:36) 
Sevgilim yok olsaydi hayatimin merkezi olurdu. Başka ne daha onemli olabilir ki?


  • nick konusunda kararsizim  (02.03.14 22:06:16) 
daima merkez olmasa bile hayatın içinden olduğu için sorun olabiliyor. misal duyurunun nasıl bir ayakkabı için seçim yapmaya yardımcı olmasını istiyorsak, hangisi diyorsak sevgilimle şu sorunum var demek de o kadar normal çünkü ikisi de hayatın içinden farklı sorunlar. burada sıkıntı yok benim için.

ha ama daima sevgilim, sevgili diye gezenler varsa ki var, işte bu konuda aynen katılıyorum. ve @ciğerdelen +1 diyorum.
  • uzunuzunilgi  (02.03.14 22:09:04) 
merkezi. derdim çok. onlar hep ilişki duyurusu açma nikleri.


  • nax  (02.03.14 22:23:55) 
sevgilim değil, her şeyim idi, hayatımın merkezi, motivasyon ve başarı kaynağım idi. şimdi yok, götü başı toparlayamıyorum.


  • yahveyire  (02.03.14 22:27:05) 
Birkaç merkezden biri de o tabii. Tam olarak her şey değil ama bayağı bir şey. Artere hava götüren damarlardan biri. Eksik olunca hayat yapbozunu tastamam bozan bir parça değil ama bulmacada kilit harf. Tatlı krizi muadili, pazar sabahı filmi. Baktığında kendini gördüğün ama bir o kadar da sana benzemeyen, kitap gibi oku oku bitmeyen bir kişi. Şu yaşa geldim, iki şey hala çok ilginç geliyor. Biri Avrupa ve Asya'nın karşı karşıya görülebilmesi. Avrupa'da durup "Oha, şu karşısı Asya. Bildiğin koskoca kıta, ucunda bildiğin Çin var ve sen onu görebiliyorsun, nasıl olur" diyorum sürekli. Diğeri de sevgili diye bir kişi var, bir şeyler yapıyor; hatta bu sıçabilen de bir insan ama sen seviyorsun onu bu gerçeğe rağmen. Dokunuyor, mokunuyor falan, sonra o dokununca hoşuna gidiyor niyeyse, çok ilginç.

İlişki duyurusu niye sürekli olarak açılır, henüz açmadım ama aklıma birçok neden geliyor. O ara kafa bulutlardadır, Leylalık-Mecnunluk güzeldir, hayatının aşkını bulduğuna inanmışsındır; belki üç sene sonra bu seneki haline "piiiii" diyeceksindir ama onu da yaşamak gerekir. Onunla da büyümek gerekir. Belli yaşlarda bazen tek dert sevgili olabiliyor. Sadece "İlk öpücük" ve "Gençlik rüzgarları" izlediğim yaşı hatırlıyorum.

Başka bir neden herkesin söyleyebilecek bir şeyi olduğu bir konu. Biriyle sosyalleşirken ortak bir şey bulmaya kasmak istemezsen sevgiliden girersin. Filmlerdeki gibi adam yalnız başına barda içki içer, yanına biri gelir "Kadınlar" diye konuşmayı açar. Eğlenceli bir konu da, konuşmayı sevmeyen az kişi olur. Aslında tüm insanlarla bir ortak nokta kurmuş olursun ve her insanda kendinden bir parça görürsün.

Kaçış sağlıyordur. Başka şeyleri düşünmemek için kafayı ona vermiş olabilir kişi. Tanıdığım biri o kadar iğrenç bir haldeydi ki, sadece kendi halini düşünmemek için başkasının sorunlarını çözmeyi huy edinmişti bir süre ama kendi derdi gibi ilgileniyordu. Belki kişi de aslında kendince batmıştır ama o halinden kaçınmak için sürekli aşk düşünüyordur.

Diğer merkezlere göre (iş, okul, aile, vb) tutturulacak denge kaçmıştır, elden gidiyordur. Elden giden şey o an en değerlidir. Ondan başka sorun yoktur, kafanı onunla oyalarsın. Ya da hayatı monotondur, ona renk katmaya çalışıyordur. İş ve aile değiştirmekten daha kolayı aşık olmak veya olmamak olduğuna göre ona göre bir şeyler yapmaya çalışıyordur. Onunla eğleniyordur.
  • aychovsky  (02.03.14 22:56:49 ~ 23:08:22) 
evet. daha doğrusu "sevgilim" değil "sevgilim olan insan"

teşekkürler şükran.

ben açmıyom valla o kadar. beni kapsamıyo dimi ?
  • zazazaraeta  (02.03.14 23:11:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.