[]

toplama bilgisayarın pirlerine on puanlık uzman sorusu

ey benim canlarım aldığım anakart bozukmuş. yeni anakart alacağım, işler tam tersine döndü tüm sistemim var anakartım yok, bu sisteme uygun optimum anakartı arıyorum. sistemimi ekliyorum, anakart seçeneklerinizi bekliyorum. nokta atış yapabilecek şanslı beylere erotik fotoğraflarımı göndereceğim. ve evet yanılmadınız erkeğim.

Sistem;

İşlemci - AMD FD8150FRGUBOX CPU Desktop FX-Series X8 8150 3.6GHz AM3+
www.bizdehesapli.com

Ekran Kartı - ASUS HD7850-DC-1GD5, RADEON HD7850,1 GB, GDDR5, 256 BİT,
www.vatanbilgisayar.com

Ram - CORSAIR CMZ8GX3M2A2133C11R 8GB, 2133Mhz, DDR3 CL11 Vengeance Soğutuculu Memory
www.corsair.com

Hard disk - WESTERN DIGITAL WD AV-GP 3.5" SATA 3GB/S 2TB İNTELLİPOWER 64MB
www.webdenal.com

Kasa - AEROCOOL MECHATRON (AE-MECH-600), 600W, USB, SES, SİYAH, OYUNCU KASASI
www.hepsiburada.com

Anakart - ????

 
hem am3+ soket olup hem de ddr 2133 destekleyen kart bulmak cidden zor. aşağıdaki kartlar overclock ile 2133 olabiliyormuş:

www.exa.com.tr

tinyurl.com
  • reproach  (02.03.14 17:58:09 ~ 18:00:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.