[]

İzmir Ev arıyorum tavsiye??!!

Merhabalar, mühendisim izmirde işe başlıyorum yani yerleşiyorum dün izmire geldim 1 hafta içinde ev bulmam lazım. 2+1 ev bakıyorum hangi mahalle hangi ilçeyi tavsiye edersiniz? şöyle ortamlara uzak olmayacak nezih bir mahalle olsun ne bileyim misafirimiz olduğunda arıza çıkartmayacak komşular olsun, bekara uygun olsun yani. sonra mutfağı banyosu önemli temiz olsun ayrıca iş yerim alsancakta ama mesafe önemli değil arabam olacak. siz benim yerimde olsanız izmiri bilseniz nerde ev bakardınız?

ayrıca olimpiyat köyü hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum?


 
olimpiyat köyü binalari cok kötü, yeri de cok kötü. bütceni de söylersen ona göre bir sey söylenir ama ortamlara uzak olmasin, konu komsu karismasin diyorsan, bornova bostanli derim. bornova'da manavkuyu camkiran degil, merkeze yakin, bostanli'da demirköprü cigli'ye degil denize yakin mahalleleri tercih et.


  • atmacaged  (02.03.14 11:18:45) 
hangi semtte çalışacağını söylersen ona göre tavsiye verelim.


  • karsinin aksisi  (02.03.14 11:27:10) 
hocam alsancakta çalışıcam ama ofise gitmek zorunda değilim servis mühendisi olucam ayrıca bütçem 600-650 yi geçmesin istiyorum para biriktirmek lazım


  • guest9999  (02.03.14 11:32:14) 
maddi zorluk yoksa k.yaka-bostanlı sahil şeridi ya da sahile paralel caddeler,
bostanlı, atakent dolayları,
yine karşıyakada aksoy dolayları,
bornovada özkanlar dolayları.

edit: bütçe bilgisinden sonra,
karşıyaka nergis dolayları
karşıyaka girne caddesine paralel sokaklar
  • neyleyim  (02.03.14 11:34:38 ~ 11:36:22) 
Olimpiyat Köyü'nü falan boşverin öncelikle.

Karşıyaka-Bostanlı sizin için en ideali gibi. Kıyı şeridinde değil de, biraz içerilerde nispeten ucuza evler bulabilirsiniz. Hem ofise giderken arabanızı bırakıp vapurla da gidebilirsiniz.

Ortamlara yakınlık ✔
Bekara uygunluk, arızasız komşular ✔
Nezihlik ✔
Bütçenin 600-650'yi geçmemesi, işte burada biraz sıkıntı olabilir. Ama evi paylaşabilirim sorun olmaz derseniz kesinlikle geçmez.
  • bazilika  (02.03.14 11:49:54 ~ 11:50:34) 
hatay taraflarını da düşünebilirsiniz. sahil tarafına inip küçükyalı güzelyalı tarafları da olabilir. bostanlı ve karşıyakaya göre alsancağa da daha yakın. olimpiyat köyünü düşünmeyin bile.


  • o degil dee  (02.03.14 12:43:18) 
karşıyaka bostanlı nergis bölgesi, ofise gideceğin zaman vapuru kullanırsın, 600 650 tl standart evlerden birilerini bulabiirsin 2+1 v.s şeklinde izmire yeni taşınan tüm arkadaşlarıma burayı tavsiye ettim herkes memnun.


  • exodia  (02.03.14 13:19:06) 
karşı olmazsa balçova, güzelbahçe de iyidir.


  • susamli cubuk  (02.03.14 13:47:33) 
650 aradığın standartlarda çok zor, anca üçyol-hatay civarında bulabilirsin..(İyi bir ev bulmak çok zor)


  • redeath  (03.03.14 08:22:05) 
karşıyaka candır. 600 - 650 civarı ancak tersane mahallesinde giriş kat ev bulunur.
650ye full dayalı doseli studyo tarz ev tutarsınız alsancakta.

www.hurriyetemlak.com
  • kup tuz  (10.03.14 23:51:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.