(2)
vodafone hat sahibini değiştirme vs. hepsi bir arada paket
proletarier aller lander vereinigt euch
şu pakete geçmek istiyorum vodafone freezone faturasız kullanıyorum ancak hat babamın üzerine. e 26 yaş altı olmadığı için de faydalanamıyorum. hattı kendi adıma aldırmak istiyorum ama bunun için bir ücret talep ediyorlar mı ya da hat sahibininin orada fiziken bulunmasını istiyorlar mı ? bir de diye
şu pakete geçmek istiyorum vodafone freezone faturasız kullanıyorum ancak hat babamın üzerine. e 26 yaş altı olmadığı için de faydalanamıyorum. hattı kendi adıma aldırmak istiyorum ama bunun için bir ücret talep ediyorlar mı ya da hat sahibininin orada fiziken bulunmasını istiyorlar mı ?
bir de diyelim ki kendi adıma geçirdim son 30 gün içinde geçmesi lazım diyorlar sizce benimki istisnai bir durum mu yani her türlü alabilir miyim bu paketi hattı kendi adıma aldıktan sonra ?
0
proletarier aller lander vereinigt euch (
01.03.14)
30-35 lira gibi bi ücret talep ediyolar hat sahibini değiştirme işlemi için ve evet hat sahibi fiziksel olarak bulunmak zorunda.
freezone için sen kendini hat kullanıcısı olarak tanımlatıp freezone'a üye olabilirsin.
0
btk bir şeyler yapmış açık hat için ücretsiz değişim falan o sınırlı bir süre miydi ?
0
🌸
proletarier aller lander vereinigt euch
(
01.03.14)