[]

kabin memurlugu yapan ya da ucaklarla hasir nesir olan arkadaslara acil bir

Sorum su: kabin tipi bavulun bir boy buyugu var elimde. yani boyutu anlamissinizdir. Kendisini cok severek ve biraz da paraya kiyarak aldim. yillarca kiytirik bavullardan oeh gelmisti. o sebeple hem bavul bekleme derdi yasamamak icin hem de kiyamadigimdan yanima almak istiyorum. kabinlere sigmasi mumkun mu sizce? Ben baya buyuk seyler sigdiranlar gordum ama hem sert ve kalip seklinde olmasi musebbibiyle sigmamasindan korkuyorum hem de calisanlar ya da yolcular huysuzluk yapar mi diye tedirginim. sizce napiyim. check-in yaparken caktirmadan yanima alayim mi? Yoksa zeval gelmesini goze alarak vereyim mi? Oyle sarip sarmalamakla da ugrasmak istemiom :/




 
Hocam güle güle kullanın valizinizi de, siz kabin memurlarını, valiz satanlarla karıştırdınız galiba. Evinizde mezura yok mu? Ölçüleri yazarsanız ve uçuşunuzun nereden nereye olduğunu yazarsanız, oradan uçak tahmini ve oradan da maksimum kabin bagaj boyutları tahminiyle bir fikir yürütülebilir.

Vermiş olduğunuz bu bilgilerle biri çıkıp, 'sığar' dese sığacak mı gerçekten?

Lütfen beni laf sokan tayfayla bir tutmayın. Sorudaki mantık hatasına işaret etmek istedim. Sürç-i lisan ettiysem affola.
  • compadrito  (01.03.14 16:23:01 ~ 16:23:29) 
vallayi ne deseniz haklısınız :) gittim ölçtüm şimdi. 60-39-26 ölçülerinde.

urun.gittigidiyor.com

eğer bu ortaboya kabine girebilir yazmışlarsa benimki de girebilir di mi?
  • frln was here  (01.03.14 16:35:45) 
Güzel! Şimdi biletiniz olan havayolunun sayfasına girin ve kabin bagajı boylarına bakın.


  • compadrito  (01.03.14 16:37:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.