[]

IK'cı araniyor! en kötü 3 yanınız nedir? kişilik envanterleri...

Görüşmelerde en uyuz olduğum soru bu, duyunca apisip kaliyorum nadiren tatmin edici cevaplar verebiliyorum, o da bana göre. Bir de şu doldurdugum envanter sonuçlarını çok merak ediyorum.
Soruma gelince ik'cı arkadaşlar bu soru karşısında hangi cevaplar sizin beklentinizi karşılıyor, aldığınız etkileyici cevaplar var mı? Bir de benimle şu envanter sonucuna paylasabilecek birisi var mı ben doldursam? CV'im gayet iyi başvuru yaptığım yerlerden % 80 dönüş alıyorum fakat mülakatta sicip batiriyorum, hele ki moralim fln bozuksa hepten bok oluyor.



 
en kötü 3 yanım, sıkıcı, mükemmeliyetçi ve hırssız bir insan olmamdır.


  • vfgerty  (01.03.14 11:00:00) 
Verdiğin cevap mühim değil olayı yalan, çünkü bir keresinde bunu deneyerek gördüm. Kötü yönlerimi bir çırpıda sayıp dönünce adamlar hem durustlugume şaşırdı hem de bir daha aramadi


  • gareven  (01.03.14 11:05:27) 
sen bir mal satarken kötü özelliklerinden bahseder misin? Hayır, e o zaman kendini pazarladığın bir ortamda da kötü özellikler üstünde durmayacaksın. dürüst olmak falan yalan. ben yenilgiyi kabullenemem kalıbını kullandım çoğunlukla. en çok istediğim işin mülakatında sabırsızım demiştim de 1 saat mülakatın 50 dk sı benim sabırsızlığımla ilgili geçmişti :) ikcıya kendi hakkınızda negatif bir açık vermemek çok önemli zira sürekli onun üstüne gidiyorlar.

Mülakatlarda güleryüzlü olmak çok önemli. Eşek gibi sırıtacaksın her boka. O anda dünyadaki en önemli şey o işe girebilmek, onu hissettirebilmen lazım. Gitmeden önce şirket websitesinden mülakatta konuşmalarına dahil edebileceğin bilgileri toparla, istekli gösterir. Kabul edildiğim işte mesela genel müdürün amerika'da yaptığı mba'den bahsetmiştim de ikcı karı orgazm olmuştu. Bu bilgiyi de websitesindeki faaliyet raporlarından bulmuştum.
  • japon askeri  (01.03.14 16:09:32 ~ 16:10:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.