[]

sık sık gördüğüm rüyayı anlamlandıracak biri var mı?

asansördeyim, asansörün 1'den 12'ye kadar düğmeleri var fakat ışıkları yanmıyor. 3'e basıyorum 5'e çıkıyor. 4'e basıyorum 2'ye iniyor. asla bastığım katta duramıyorum ki asansör durunca da kapısı açılmıyor zaten. fakat en büyük korkum asansörün 12'ye çıkması veya 0'a inmesi. asansör benden bağımsız yükseldikçe ne olur en üst kata çıkma ne olur çıkma diye ağlıyorum veya aşağı inmeye başladığında lütfen 0 olmasın şeklinde.

dün rüyamda bir tane acil durum düğmesi buldum asansörde. ona basınca içeri bir gaz doldu nefes alamadım.
her türlü nefes alamayarak uyanıyorum. yükseklik korkum yok, kapalı alan korkum yok. 10 senden fazla asansörlü bir evde yaşadım. o evden sonra iki ev değişti. ben sadece o asansörü görüyorum bu arada.

neden asansör bunu açıklayabilecek olan varsa çok sevineceğim. ya da bu rüyadan nasıl kurtulacağımı...

 
hayatınızda birden bire yükselmek ya da birden bire dibe inmekten korkuyosunuzdur. (gerçi her insan böyledir biraz)

konu işiniz, okulunuz ya da özel hayatınız olabilir. başarının getireceği fazla sorumluluklar sizi korkutuyor ama yine de yükselmek istiyor olabilir ve bunun yanında yerinizde saymak da istemeyebilirsiniz. bunlar rüyalarınızı meşgul ediyordur belki.
  • nick konusunda kararsizim  (01.03.14 10:17:27 ~ 10:19:01) 
asansörle alakalı değil anksiyeteniz yükselmiş olabilir, yani stresten dolayı, olayları kontrol edememekle alakalı olabilir.
burnunuzda vs. bi problem varsa nefes alamamayla ilgili o da etkilebilir.
tabi bunlar benim varsayımım, rüyalar pek çıkarım yapılacak veriler değil.
  • m7rv7  (01.03.14 11:20:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.