[]

Bu başlık neden ilgi görmedi ?

(bkz: guarded risk'in ses kaydı analiz raporu)

İlgili firma güvenilir duruyor. Daha önceden de Türklerle çalışmış. Ses kaydının orjinalinin daha birçok yerden teyit edilmesi gerekir fakat yine de önemli bir rapor gibi geldi bana ?


 
niye ilgi görsün ki. zaten kaydın gerçek olduğunu biliyoruz. Kaydı montaj zanneden zaten o rapora da inanmaz da o raporu görmüyor bile. ne onun izlediği haberlerde o rapor var ne ekşiye benzerine giriyor. Halkın haber ile iletişimini kesersen istediğini yapabilirsin np.


  • wallcan  (28.02.14 20:40:23) 
Ekşiye girip de haberi olmayanlar da var. 2. sayfada kalmış rapor. (bkz: konuşurken araya ingilizce sözcük sıkıştıran kişi) den daha önemli olduğunu düşünüyorum. Uplayın pls


  • bay meraklı  (28.02.14 20:52:42) 
başlıktaki ilk kelimeler tanıdık gelmiyor kimseye. başbakanla bilal'in ses kaydı analizi gibi bi şey olsa daha çok insan görürdü.

ben adam tweetini atar atmaz indirmiştim zaten. sözlükte başlığı da nasıl arayacağımı bilemedimdi. şimdi görmüş oldum.
  • supergirl  (28.02.14 20:58:21) 
başlığı açan adama acıdım la ne debelenmiş başlık tutsun diye... yazılan mesajların %40'ı adama ait.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (28.02.14 21:21:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.