[]

ağırlık eldiveni(fitness eldiveni)nereden alalım ? hangisini alalım ?

nereden alalım ? hangisini alalım ?

7 tlyede var 30a da gördüm. en ucuz olanı kokar falan diye almadım bileğe kadardı zaten.

uygun olanlarından hangisi iyidir bilmeden alıcam koku yaparsa çöpe atarım.

 
havalandırmazsan hepsi koku yapar.

www.protein7.com
www.protein7.com
  • papillon7  (28.02.14 18:14:19) 
4 yıllık bodybuilding- fitness tecrübemde sayısız eldiven eskiten birisi olarak 1 yıl önce biraz paraya kıyıp iyi bir şey almaya karar verdim. Harbinger marka eldiven aldım, baya da memnun kaldım, ama özellikle pull-up gibi bazı hareketler sonrası gitgide dikişleri patlamaya ve yırtılmaya başladı sağlam deri olmasına rağmen. kalitelileri bile 1 seneden fazla gitmiyor tecrübem çerçevesinde. 2 hafta önce pazarlıkla 50 küsur fiyatı olan reebok marka deri eldiveni 32 ye aldım baya da memnunum, 1 yıl da bunu kullanırım diye düşünüyorum. selex, voit gibi markalar daha ucuz olmasına karşın o kadar uzun süreli kullanıma izin vermiyor. ortalama 1 yıl için 30 lira çok değil bence, biraz kaliteli almaya bak derim. bunları kullanmama rağmen barbell ve dumbbell ağırlıkları sebebiyle yine de hafif nasırımsı:) iz bırakıyor, yapacak bir şey yok, ama dandik eldivenlerde daha beter olacakları kesin.

NOT1: alacağın markadan daha önce kullanmadıysan internetten almak yerine deneyerek almanı tavsiye ederim, ele oturması ve biraz hava alacak boşluğu olması lazım, deneyerek rahatlığına, ele oturuşuna bakılmalı.

NOT2: Ankara özelinde Harbinger marka için Kentpark alt katta adını hatırlayamadığım spor mağazasına, Reebok için Ülkealan Pasajına bakılabilir.
  • candanag  (28.02.14 21:08:59 ~ 21:15:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.