[]

polislerin boynuna taktığı atkı gibi şeyin adı ne ?

geçen polisler boynuna siyah bişey geçişmişti boyundan ağza kadar.
o tarz şeyler satılıyor mu ? spor yapanlar için ? soğukta terliyoruz hastalanıcaz.



 
bahsettiğiniz şu olabilir;

www.google.com.tr
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (28.02.14 17:45:19) 
ben anneme ördürdüm ondan düğmeli hem de, süfer oldu.


  • cemiyetin unlu simasi  (28.02.14 18:55:12) 
balaklava bunun adi ya.


  • osuruklu  (28.02.14 19:07:02) 
www.buff.eu

boynerde olmasi lazim, ya da dag malzemeleri satilan magazalarda

balaklava, gozleri ve agzi acik birakacak sekilde, basi ve boynu kaplar. sadece boyun icin olanin, buff larin yani, turkcesini bilmiyorum da epey ise yarayan bir sey
  • dnznc  (28.02.14 19:09:24 ~ 19:11:20) 
buff


  • hjarteblod  (28.02.14 19:10:24) 
buff ürünün adı değil yalnız, markanın adı; karışıklık olmasın. buff'ın ürünleri çok iyidir, özellikle polar olanları ısıtır güzel güzel, tasarımları da hoş.


  • baba jo  (28.02.14 19:18:26) 
evet, marka buff olmasına rağmen bizde ürün de buff diye biliniyor genelde. dendiği gibi kalitelidir epey, yıllardır kullanıyorum ne renginde solma oldu ne kumaşın esnekliğinde bozulma oldu. fiyatları biraz yüksektir ama. yerli, orijin diye bir marka da üretiyor bunlardan, kullanmadım ama güzel duruyor, fiyatı da daha uygundur.


  • selim pusat  (01.03.14 00:33:14) 
polisle ne alakası var biz de takıyoruz motorcu şeysi o. balaklava


  • blossom  (01.03.14 00:50:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.