[]

işe başlıyorum gençler.

satış danışmanlığı yapıcam.
tavsiyeleriniz?



 
Ağzın iyi laf yapsın, giyimine kuşamına özen göster.
Yavşaklık ile ilgili olmak arasındaki çizgiyi iyi koru.
Mutlaka dişlerini fırçala.
  • quaker  (28.02.14 15:03:32) 
kisisel bakim cok onemli
ayrica sirf tirnaklarini yedigi icin surekli alisveris yaptigim yeri bile degistirdim

  • a340  (28.02.14 15:13:07) 
Nezaketten taviz verme.
Güleryüzlü ol ama tavizkar bir gülümseme olmasın.
Çok saçma sapan insanlarla karşılaşabilirsin; "fevri" olma
İnsanları parasını harcamaya ikna edeceksin; ürünle beraber seni de satın aldığını zanneden görgüsüzlere illa ki denk geleceksin. Böyle durumlarda hiç polemiğe girmeden üstüne pasla.
Ekipteki diğer arkadaşlarınla iyi geçin; birbirinize çok işiniz düşecek.
  • istinyede bekle  (28.02.14 15:43:28) 
gecmıs olsun


  • matematik koyu  (28.02.14 16:02:26) 
Mağaza kişisel prim usulü ile çalışıyorsa, rekabete hazır ol. Eğer havuz primi varsa, rahatsın. Bir de müşterilerin dibinden ayrılmayanlar var, kendilerinden birçok kişi gibi ben de nefret ederim. O yüzden dikkatli olmak lazım. Ağız temizliği önemli kesinlikle.


  • gokyuzu gibi  (28.02.14 16:40:50) 
şunu sorucam arkadaşlar,

şimdi bakım tamam onda sıkıntı yok. ama benim gözlemlediğim kadarıyla mağazadaki kadınlar sürekli fönlü makyalı geziyor. ben makyaj yapmam, fön de anca - özel günlerde. bu dezavantaj mı mesela benim için?

giyim çok sıkıntı değil, zaten herkes aynı giyiniyor mağazada.
  • mutevazi  (28.02.14 17:20:43) 
makyajsız-fönsüz vs iken de günde yüzlerce kişiyle yüzyüze gelebilecek güzellikte/durulukta/ışıltıda (artık ne dersen) isen, sorun yok. bir de sektör önemli, güzellik-bakımsa "kendine faydası olmayanın bana ne faydası olacak" diyebilecek kadar yüzeyselim ben mesela. erkek giyimse, dezantaj; kadın giyimse kabul görebilir.


  • kerbeee  (28.02.14 17:30:47) 
marks&spencer. kadın yani genel olarak.

valla ben güzel miyim değil miyim, nasıl görünüyorum bilmiyorum ama bir sorayım madem makyajsız abes durur muyum.

saç neyse de, arkadaş makyaj pahalı birşey ya. alacağımız üç kuruş parayı makyaj malzemesine mi yatıralım /:
  • mutevazi  (28.02.14 17:43:58 ~ 17:53:17) 
gayet iyi görünüyorsundur bence :) bir rimel, bir allık ekstradan belki bir göz kalemi herşeyi halleder. onlara da şimdilik cüzi bir bütçe ayırıverirsin. fondöten, kapatıcı, pudra, far vs ihtiyacın olduğunu sanmıyorum. olsa zaten şimdiye kullanmıştın, demek ki yok.


  • kerbeee  (28.02.14 17:50:06) 
iş görüşmesinde patronuma: "valla ben öyle milletin arkasında dolanan satıcıya kıl oluyorum, alacağım varsa da almıyoru öyle bir beklentiniz olmaz di mi?" dedim zaten dhsdsgadahs


  • mutevazi  (28.02.14 17:59:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.