[]

kadinlar ne ister

Soru baslikta ancak biraz daha acalim.
Bir kadinla tanisirken etkileme yollari degil sorumuz. Iliskisi olan bu kisilerden erkek tarafi kadini etkilemek mutlu etmek icin ne yapmali. Kucuk surprizler kucuk hediyeler nelerdir. Onu alip nereye goturmelidir ki kadin sevinsin sasirsin. El becerilerinin yettigince ne hediye yapsin. Para gerektiren ya da gerektirmeyen her cevap olur. Istanbulda nereye goturulur. Guzel bir yemek eglence mekani sakin doga icinde bir yer neresi olabilir ya da her yerde bulunmayan ve herkesin aklina gelmeyen o hediyeler nelerdir.
Cilginlik yapalim dendiginde ne yapilmalidir.
Sen bilirsin be duyuru

 
afedersin yarma.


  • yapma volkan  (28.02.14 12:40:16) 
çok fazla üstüne düşme, seni seven, saatlerce konuşmadan yanında boş boşda oturur, yanında mutlu olmak isteyen, seni sen olduğun için sever. gerisi lafı güzaf, bro, o yüzden kasma,


  • clever  (28.02.14 12:41:10) 
ona küçük sürprizler hazırla.


  • analord  (28.02.14 12:44:30) 
kendimden örnek vereyim. ben parayla mutlu olmam. takdir edilmek, değer verilmesi, saygı duyulmasını isterim. pahalı hediye almaktansa benimle konuşsun, beraber makara yapalım, eğlenelim bunu tercih ederim,ilgilensin benimle isterim. birini mutlu etmek parayla değil.


  • rock n roll  (28.02.14 12:52:30) 
bazen kahvaltıyı yalıda yapın, lacivert'te yapın, swissotel'de yapın.

diğer zamanlar güzel kahvaltılar hazırla, ellerinle, özene bezene.

hediye seçimlerin çok iyi olsun, onu düşündüğünü hissetsin.

mesaj at arada, onu özlediğini söyle ya da sadece ikinizin bilebileceği bir şekilde seslen ona mesajda. "hey lou, uyan!" gibi.

bisiklete binin caddebostan sahilde. kalamış'ta, moda'da el ele yürüyün.
  • [silinmiş]  (28.02.14 12:52:35 ~ 12:52:47) 
çılgınlık, haftasonu planların dışında yurtdışı kısa bir tatile gitmek olabilir.


  • [silinmiş]  (28.02.14 12:55:14) 
ahaha.
parayla mutlu olmayanlar zaten istese de parayla birileri onları mutlu etmez.
parayla mutlu edilecek hatunlar belli bir kriter taşıması lazım.
  • yapma volkan  (28.02.14 12:57:00) 
Bu soruya en doğru cevabı kadınlar verir. Erkekler çekilin. :P

rock n roll +1 diyorum öncelikle.

İstanbulda bir haftasonu adalar'a, ağva'ya, yakın civarlara götürebilirsin kız arkadaşını. Orada çok güzel butik oteller oluyor. Hatta bir örnek vereyim: www.ayanikolabutikpansiyon.com İstanbul'dan sonra doğa içinde vakit geçirmek cidden feci süper oluyor. Hatta çiftli arkadaşlarınızla da planlar yapıp beraber gidebilirsiniz.

Her yerde olmayan, herkesin aklına gelmeyen bir hediye yoktur aslında. Kız arkadaşının karakterine göre onun sevdiği şeylere yönelebilirsin. Sohbet esnasında sana eskilerden beri çok istediği bir şeyi söyleyivermiştir, sen bunu hatırlarsın belki, ona o hep istediği şeyi alırsın, bu çok özel bir şey olur onun için. Eski erkek arkadaşıma bir kitap setinden bahsetmişim vakti zamanında. Ama çok pahalı olduğu için alamamışım. Aylar sonra karşıma o kitap seti ile beraber çıkmıştı, gerçekten çok mutlu olmuştum.

Kız arkadaşının stresli olduğu bir dönem veya yoğun bir iş çıkışında ondan önce evde olup ona yemek hazırlayabilirsin.

Beraber vakit geçirdiğinizde interneti kapatıp daha çok vakit geçirin, konuşun, için, eğlenin, oyunlar oynayın.

Liste uzayıp gider.

Bunlar içtenlikle yapıldığı zaman her kadın zaten şanslı olduğunu hisseder.

Kaprisli biriyle beraberseniz, o ayrı ama :P

Bir de mesela yok kırmızı gül, yok şiir vs. bence uzak durun. :)
  • dessy  (28.02.14 13:13:26 ~ 13:13:48) 
kadınlar 2 bıra ıcmek ıster.


  • anti silence  (28.02.14 13:38:56) 
kadın ilgi ister, değer görmek ister. zenginlik değil, pahalı hediye değil onu düşündüğünü bil ister. zaten hediyeler falan da değer verdiğini anlatan şeylerdir.
ilgi ister ama ilgide boğulmak değil mutlu olmak ister o çizgiye dikkat edilmeli.

para tek başına hiçbir anlam ifade etmez ha ama yapılacak sürpriz ya da şeyler için gerek olur bazen. para olmazsa tatil olmaz, araba olmaz vs. paranın ilişkideki işlevi bu sadece.

küçük sürpriz, hediyeler nelerdir; sevgilinle aranda yaşadığın şeylere bakar bu biraz. saat, parfüm vs hediyeleri geneldir ama o herkesin aklına gelmeyen o özel hediye ikinizde daha çok sende gizlidir, buradan çok şey çıkmayabilir hediye konusunda.

rock n roll +1 .
  • uzunuzunilgi  (28.02.14 13:58:43) 
bir insana verdiğin değeri en iyi ona ayırdığın zamanla belli edersin. ona ayırdığın zamanlar içinse sormana bile gerek yoktur aslında, normalinde n'apıyorsan onu yapmalısın. yani o elbette ki "kadınlar" genellemesinin içinde ancak aynı zamanda kendi farklılığını taşıyan birey. aslında galiba ben "kadınlar şöyledir şundan hoşlanır, erkekler böyledir bunu severler" gibi algılara çok ters yaklaştığımdan da bunu yazmış olabilirim. demem o ki tavsiyeyle değil kendi içinden gelenle hareket etmek en güzeli.
ama farklı olan hediyeler falan arıyorsan bu site fikir verebilir;
www.buldumbuldum.com
  • baobap  (28.02.14 14:06:46) 
abi böyle ilginç hediyeleri internetten sipariş etmeyeceksiniz, kendiniz süsleyip püsleyip yapacaksınız. olaya öznelliği katan siz olmadıkça bir önemi yok.

yaş kaç bilmiyorum ama lise falansa düz beyaz tişörte el baskısı yap. yatarken giyerim tişörtü yapar. üniversite falansa artık, ahşap takı kutusu yapabilirsin. kıl testere falan angaryası bol ama zor değil pek.
  • john lee hooker  (28.02.14 14:18:26) 
hiçbir şey istemiyorum ben ne küçük sürprizler, ne hediye, ne özel gün kutlaması. varlığı kafi, anlaşalım yeter. eğlenelim yeter. gerisi bana ne gibi geliyor hemen diyim: "adamı sevmiyorum ama bari ilgi göstersin". karşılıklı sevgi olduktan sonra gerisine takılanlar bana çok boş geliyor.

kadınım evet.
  • kirazıseviyorum  (28.02.14 14:23:36) 
yok ki.


  • coding4life  (28.02.14 14:26:05) 
kendinize yatirim yapin. ideallerinizle, amaclarinizla ilgilenin. hep ogrenmek istediginiz seyleri ogrenin. heyecaninizi, iseginizi sevdiginizle paylasin. ben en cok o zaman mutlu oluyorum.


  • dnznc  (03.04.14 01:35:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.