[]

denizköşkler nasıldır?

avcılar denizköşkler sahilinde mükemmel deniz manzarasına sahip çok ucuz evler var. öğrendiğime göre sahilde kalan bölge imara kapatıldığı için artık yeni ev yapılamıyor ve var olan evler de 20 30 senelik evler. bu evlerden alınır mı dersiniz? zira emlakçı bu evler devlet tarafından yıkılırsa yerine yenilerinin yapılamayacağını ve böyle bir ihtimalin olduğunu söyleyip daha pahalı ve manzarasız evleri pazarlamaya çalıştı.

gerekli etütleri yaptırıp evin hasarsız olduğuna emin olduktan sonra buradan ev alınmaz mı?


 
denizkoskler'in ne tarafindan bahsediyorsunuz bilmiyorum. yillardir da gitmedim, ama depremden sonra yine piyasasini yakalamisti, iyi paralar konusuluyordu. yine de binalarin cogunda tipik hatalar vardir, hele eski bir yapiysa. kontrol ettirmeden deprem guvenliginizi temin edemezsiniz.
bir bolgede ciddi toprak kaymasi riski vardi. zaten denize karsi yamacta oralar, istinat duvari filan kesmiyordu. orasi ise fena. dubleks eviniz yikilirsa devlet size cerkezkoy'den 60-70m2 daire filan verir afet hallerinde. kacaginiz varsa filan o bile olmayabilir.
bir de o civarda mafya, cete, tozcu coktur. kacaga gocege dikkat etmek gerek. tapudaki, belediyedeki duruma bakmak gerek. ki bu aslinda istanbul'un pek cok yeri icin gecerlidir.
  • viva paulista  (28.02.14 08:06:34) 
hem deprem hem de toprak kayması açısından 1. derece risk bölgesidir.


  • mat couthon  (28.02.14 08:31:21) 
oturmak için alıyorsan mezar bakıyorsun diyebilirim ancak karlı bir yatırım olabilir 1. derece deprem bölgesi olduğu için.


  • efendimiz  (28.02.14 09:58:37) 
durum o kadar vahim mi yahu? peki yeni apartmanlar için de mi geçerli bu?


  • flexin  (28.02.14 10:02:03) 
toprak kaymasi bolgesi icin durum kotu.

deprem acisindan adi cikmistir. aslinda gorece saglam binalar da yok degil. yoksa deprem olunca bagcilar'da, findikzade'de insanlar apartmanlardan sag cikacak da denizkoskler zombilerin safagi olacak diye bir durum yok.
  • viva paulista  (28.02.14 10:44:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.