denizkoskler'in ne tarafindan bahsediyorsunuz bilmiyorum. yillardir da gitmedim, ama depremden sonra yine piyasasini yakalamisti, iyi paralar konusuluyordu. yine de binalarin cogunda tipik hatalar vardir, hele eski bir yapiysa. kontrol ettirmeden deprem guvenliginizi temin edemezsiniz.
bir bolgede ciddi toprak kaymasi riski vardi. zaten denize karsi yamacta oralar, istinat duvari filan kesmiyordu. orasi ise fena. dubleks eviniz yikilirsa devlet size cerkezkoy'den 60-70m2 daire filan verir afet hallerinde. kacaginiz varsa filan o bile olmayabilir.
bir de o civarda mafya, cete, tozcu coktur. kacaga gocege dikkat etmek gerek. tapudaki, belediyedeki duruma bakmak gerek. ki bu aslinda istanbul'un pek cok yeri icin gecerlidir.
0