Giriş
(1)

psikolog önerisi

mandbalina
kızılay tıp merkezleri(özellikle altıntepe,maltepe)klinik psikoloji servisleri nasıldır?devlet hastaneleri malum,kasvetli yapısı,kuyruğu,uzaklığı...özel muayenehanelerin de fiyatları...her hafta 150 200tl verilmez.geriye kızılay kalıyor.bir bilen bi öneride bulunsun lütfen.anadolu yakasında gitmiş v
kızılay tıp merkezleri(özellikle altıntepe,maltepe)klinik psikoloji servisleri nasıldır?devlet hastaneleri malum,kasvetli yapısı,kuyruğu,uzaklığı...özel muayenehanelerin de fiyatları...her hafta 150 200tl verilmez.geriye kızılay kalıyor.bir bilen bi öneride bulunsun lütfen.anadolu yakasında gitmiş ve çok memnun kalınmış herhangi bi psikolog önerisine de açığım.
0
mandbalina
(22.05.09)
ozellikle altintepe iyidir...
0
ne nicki be
(22.05.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.