[]

Kirpik kiviricilar kirpikleri doker mi?

Bir kirpik kivirici aldim, rimel surmeden sadece kirpiklerimi kivirinca baya guzel gosteriyordu.
Lakin kirpiklerimi dokmeye basladi. Bu iskence aletine benzer cihazin mi sucudur bu? Kullanmamak mi lazim?

Bi de arada kirpiklerime badem yagi surerim, bi dermatolog faydali olabilecegini soylemisti. Sizce de faydali midir?

 
suçu olabilir de olmayabilir de.. yanlış kullanmış olabilirsin.. her gün kullanınca köklerine zarar vermiş olabilirsin.. kullamayı bırak bi bakalım..


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (27.02.14 22:37:46) 
Bende dökülme yapmıştı.


  • never again  (28.02.14 00:15:32) 
dökülme şöyle yapıyor, o üstten aşağı inen metal kısım, aradaki lastiği kesiyor. daha sonra sen kirpiğini kıvırmaya çalıştığında da o metal kısım kirpiğini kestiği yerin içine itiyor, kirpik de orda sıkışıp kopuyor. ben böyle olduğu zaman lastiği değiştiriyorum, bir süre koparmadan götürüyor yine. hem yeni lastikle de daha güzel kıvırıyor. lastik değiştirmek yerine aynı lastiği ters çevirip de takabilirsin tekrar.


  • letheavendangered  (28.02.14 01:20:41) 
Letheavendangered +1 zaten paketinde yedek lastikler veriyorlar onlari takarsin bir de kullanmadan once ucunu fon makinesiyle hafifce isitinca isittigindaki kadar bastirmana gerek kalmiyor.


  • duzsac  (28.02.14 08:17:07) 
Böyle rimel ucu gibi, ısıtmalı (pilli) kirpik kıvırıcılar var. ben onlardan kullanıyorum. Dökmüyor.

Şu (git: )www.yellowyum.com
  • old possum  (28.02.14 08:57:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.