[]

metallica sorusu

bir arkadaşla müzik zevki üzerine konuşurken " ...... but from metalica i love balads" dedi, youtube'da falan baktım ama ballads başlığı altında bir çok müzik var, herhalde albüm ismi dedim sonra albümlerine tek tek baktım ama balads diye bir şey yok. nedir bu allasen, müzik mi albüm mü yoksa türkçe karşılığı olan ingilizce bir terim mi?

bu arada arkadaş çok fazla imla hatası yapar, düşünürken onunda göz önünde bulundurursanız, hani ballad olabilir ballads olabilir ablads falan olabilir, buna yakın birşeydir belki.


 
daha hafif tınılı olan şarkılarını seviyorum demiş. en basit örnek nothing else matters buna.


  • devilred  (27.02.14 21:23:40) 
(bkz: ballad)

" karma$ik olmayan basit ve genelde birisinin ya$adigi olayi anlatan yava$ ritm'li, huzunlu ve melodik $arkilara verilen genel isim. "
  • vfgerty  (27.02.14 21:24:35 ~ 21:25:08) 
birkaç örnek verebilir misiniz, şöyle en beğenilen romantik parçalardan.


  • tolga asp  (27.02.14 21:27:52) 
Örneğin, Fade to Black, The Unforgiven II, Mama Said, One. Bunlara power Ballad denir aslında


  • sanal hayvan  (27.02.14 21:41:40) 
astronomy de ilave edilebilir her ne kadar metallica'nın şarkısı olmasa da.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (27.02.14 21:43:29) 
to live is to die da eklenebilir.


  • devilred  (27.02.14 21:49:36) 
yapılmışı var:
www.discogs.com

ben low man's lyric derim orası ayrı.
  • late viper  (27.02.14 22:00:48 ~ 22:02:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.