[]

Hiç tanımadığınız ya da samimi olmadığınız biriyle

...yüz yüze konuşurken, karşınızdaki kişinin yüzünde bir cisim(yüzünü peçete ile silmiştir, az bişey peçete parçası kalmıştır ya da yemek yemiştir, dudağının kenarında ekmek kırıntısı falan kalmıştır...) varsa, bunu o kişiye söyler misiniz? Söylemek gerekiyor mu? O kişiyi utandırmadan bunu nasıl yaparız? Mutlaka karşılaşmışsınızdır böyle bir durumla, ne yaptınız o vakit?

Hani arkadaş, eş, dost olduğu zaman söylerim de samimi olmadığım bir insana söyleyemiyorum.


 
hayatta söyleyemem ama gözüm takılır. geçende hocanın hırkasına ip yapışmış, söyleyemedim. 4 saat o iple gezdi, hiçbişey yapamadım :)


  • rock n roll  (27.02.14 08:34:32) 
ben kesin söylerim direk. ama etrafa çaktırmadan söylemeye çalışırım. yani söylemeyip de o insanın öyle dolaşmasına izin vermek kötülükmüş gibi geliyor.


  • innerbliss  (27.02.14 08:41:50) 
elimle kendimde gösteririm.
yani dudağımın kenarından bir şey siliyormuş gibi yapar, ona bu şekilde mini bir pandomimle çok hızlı ve kısa şekilde, aynı anda anlamsız sesler çıkarak (mmm şşööle, bi sn, bişii, şrrda, du gibi) kendi kendine silmesini sağlarım.

  • jimjim  (27.02.14 08:44:57) 
söylerim söylüyorum hiç tanımadığım kişilere bile.


  • kakao  (27.02.14 08:48:57) 
Söylemem, gözüm de takılmaz


  • incirlikek  (27.02.14 08:50:22) 
söylenmeli, ne var ki bunda? ayıp mı yani? uyardığınız için teşekkür ederler, bitti gitti. milletin anasını ağlatanlar utanmıyor da, dudağımın kenarındaki kırıntıdan mı utanacağım? niye?


  • oinone pe  (27.02.14 09:29:26) 
Dogrudan soylerim, bu sikinti yaraticak bir durum degil sonra da sanki hic olmamis gibi konusmaya kaldigim yerden devam ederim.


  • nwnd  (27.02.14 09:48:45) 
neden söylemeyesin? kendini onun yerine koy. tüm gün öyle gezip eve gidince mi farketmek istersin? :D


  • insomni4c  (27.02.14 10:23:19) 
söylemem, samimiysek kendi elimle silerim, yoksa banane. bi de ne kadar abartmışsınız ya, yok tüm gün öyle mi dolaşsın yok rezil olsun bilmemne, lan altı üstü bi ekmek kırıntısı, çıplak gezmiyor ya adam. ayrıca günde en az bir kere tuvalete gidiyor, gittiğinde de aynaya bakıyordur herhalde fark eder. bunun bi diğer versiyonu da "belin açılmış" kızları. sana mı battı nedir açılmışsa açılsın, götüm açılmamış ya. böyle kendi ilkeleriyle başkalarını uyaran insanlara uyuz oluyorum vesselam.


  • Demet  (27.02.14 10:57:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.