[]

Kredi kartiyla alakali bi soru

Bi tanidik kredi kartimla bi odeme yapti da internetten. Guvenlik koduyla falan. Ne bi mesaj ne baska bisey gelmedi. Olur da baska bi islemde kullanir diye korkuyorum. Buna engel olmak icin ne yapmam lazim. Ben de internetten alisveris yaptiriyorum ona kapatamam.




 
bi dahakine sanal kart kullan.

alışveriş yapılınca provizyonda iken bankayı arar iptal ettirirsin.
  • al basmadan donu var  (26.02.14 23:04:39) 
Alisveris yapildigindan nasil haberim olacakki?


  • matilda  (26.02.14 23:05:42) 
İnternet bankacılığından takip edin, tavsiyem kartınızı sadece 3d secure işlemlerine açık bırakın ve diğer işlemleri sanal kart ile yapın.


  • atom karincanin torunu  (26.02.14 23:08:52) 
3d secure yoksa mesaj falan gelmeyebilir. Öyle çok alışveriş yaptım, bir sıkıntı olmadı ama güvenilir olan yerlerden yaptım tabii hep.
Bankadan bankaya değişmekle birlikte "xx miktar ve üzeri harcama yapıldığında bana mesaj gelsin" gibi seçenekler sunabiliyor bazı bankalar, onu açtırıp düşük bir limitte haber gelmesini sağlayabilirsiniz.
Ya da kart değiştirebilirsiniz, o da en güvenlisi olur sanırım.
  • whoosie  (26.02.14 23:09:02 ~ 23:09:11) 
kartı iptal et yenisini göndert.
Provizyonda iptal falan zor iş. Herkes yemez. Provizyondaki işlemler iptal edilmeyebilir. hatta çoğu iptal edilmez

sanal kart şart
  • ceycey e  (27.02.14 01:44:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.