[]

putin diktatör mü ?

putin hakkında ne düsünüyorsunz ?




 
putin bence adamın dibi. diktatör değil, sert, sözünün eri, prensip sahibi ve vatansever. halk adamı.


  • brotha b  (26.02.14 20:09:23) 
tayyipten tek farkı devletçi olması.


  • katusha  (26.02.14 20:11:30) 
çok yanlış politikaları var. rusyada l/g/b/t olmak çok büyük eziyet demek, yasakçı zihniyet tam gaz devam (bizdeki kadar ileri değil tabi), kesinlikle izinsiz gösteri ve toplantı yapamazsın gibi olaylar orada da var. bir de çok gereksiz projeler için çok çok fazla para döküyorlar, organizasyon yetenekleri çok yok (örn. soçi olimpiyatları için çok fazla paranın çarçur edilmesi, petersburgda bir takımın yeni stadı için katrilyonlar harcanması vb.)

onun dışında pek bir sıkıntıları yok. brotha b'nin dediği gibi, en azından halkını ve ülkesini seviyor adam. çift kutuplu politikada karşı tarafa olması gereken duruşu sergiliyor.
  • lesmiserables  (26.02.14 20:22:08 ~ 20:22:54) 
diktatör evet..


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (26.02.14 20:23:51) 
genel olarak yönetimsel ve bürokratik sistemin oturmadığı gelişmekte olan ülkelerde bir şeyler yapabilmek için güçlü yöneticiler isteyerek veya istemeyerek dikdatörlüğe meyledebiliyor. yoksa digger türlü yapılması gereken işler bürokrasi çarkları arasında eziliyor, karar çıkana kadar da iş işten geçmiş oluyor

dolayısıyla benim düşüncem putinin zoraki diktator olduğudur.

putin yarın ölse rusya bugünki kadar güçlü olur mu? olmaz. bunu bilen ortayaş ve üstü rusların çoğunluğu da (çünkü eski dönemleri iyi biliyorlar) putinin diktatörlüğüne göz yumuyorlar.

not: iş bu yazıyı isterseniz putin/erdoğan, rusya/türkiye değişimiyle de okuyabilirsiniz.
  • yemrem  (26.02.14 20:27:59) 
Rus arkadaslarimdan dinledigim kadariyla yolsuzluk konusunda Turkiye'yi rahat sollayabilecek sayili ulkelerden Rusya su anda. Ayrica yasakcilik ve baski da yarisir seviyede. Son secimlerde de zaten hile oldugu biliniyor. Diktator olmasa bile yakin bir sey.


  • fortisvita  (26.02.14 20:28:42) 
Kesinlikle evet. kendisinden zerre haz etmiyorum. Zira onun da umrunda değil nasıl olsa.


  • barbara herhalde barbara manken olan  (26.02.14 20:29:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.