[]

Hangi Vodafone Tarifesini Seçmeliyim?

Uygun ve güzel birkaç tarife gördüm ama 26 yaş altı limiti koymuşlar.
26 yaş üstü, 35-40 tl aylık önerebileceğiniz bir tarife var mı? yoksa operatör mü değiştirsem ne?

Sizin kullandığınız faturalı tarife hangisi?

cepmerkezi.vodafone.com.tr

 
operatör değiştir.
vodafone 25 tl'lik tarife.gelen fatura 201 (ikiyüzbir) tl.

  • tururo  (26.02.14 20:14:51) 
kullanımınla çok alakalı tabii, ben biraz heryöne, biraz sms, çok internet istiyordum o fiyat aralığına, şöyle bir şey var: devreden süper tarifesi, geçen ay başladı bu olay.

500 dk her yöne, 500 sms, 2gb internet. normalde 49 lira, yıllık abonelik alırsan (taahütlü) 39 lira oluyor. çok konuşan biri değilsen, ya da bazen 700, bazen 300 dakika konuşacaksan, o ay kullanmadığın dakikalar sonraki aya devrediliyor. bunların yanında ben bir de 10 liraya "senle ben" diye bir paket kullanıyorum, bir kişiyle (significant other falan) 1800 dakika veriyor. farklı farklı kişilerle çok konuşacağım dersen devreden ekstra ve devreden bol dakika paketleri var, ilki 1000, diğeri de 1500 dakika her yöne, yalnız internetleri kıt. Hepsi yüksek olsun dersen o iş sanırım RED tarifesi oluyor, 40 lirayı aşıyor.

önceki tarifemde 500 MB internetim, daha çok işime yaramayan SMS'ler vardı -WhatsApp diye bişey çıkmış çok süper! SMS ne lan?-, o açıdan bu tarifeden çok memnun oldum.

operatör değiştirmeyi düşünüyorsan, benim kanaatim Turkcell 'de kampanyalar çekici olmuyor, Avea 'nın kampanyaları hep çok çok çekici, ama verdiği hizmet hep eleştirildiği için, riskler var.
  • aranelsurion  (26.02.14 20:26:25 ~ 20:28:03) 
ben de devreden kullanıyorum. ancak numara taşıma yapmadığım için taahhüt de versem 49 lira ödüyorum.
memnunum.

  • balik kraker  (27.02.14 08:22:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.