[]

ptt paramı eksik vermiş

bugün yurtdışından ptt aracılığıyla bir ödeme geldi ve alırken bir hata edip saymadan cebime koymuşum. verdiği kağıdı da üzerinde yazan yani gelmesi gereken ödemeye göre imzaladım. paranın eksik olduğunu birkaç saat sonra fark ettim ama ptt de kapanmıştı. eksik olan meblağ da az değil. şimdi ben yarın buraya gidip o kadını bulsam bu açık ortaya çıkar ve eksik kalan kısmı verir mi yoksa o para artık gelmez mi?

sanırım gün sonu bir hesap yapılıyor ptt'de ama açık olsa bile kadın onu cebine atıp vermese de kimse bişey diyemez herhalde.


 
geçenlerde dikkatimi çekmişti, bizim burdaki pttde ''lütfen paranızı sayarak alın'' gibisinden bir uyarı yazıyordu, ciddiyim. neden bunu yazmışlar ki diye düşünüyodum, demek bundanmış.


  • soybean  (26.02.14 19:22:16) 
aldim diye imza atmissin.

belki parayi aldin ama ertesi gun geldin (miktar az degil diyorsun) verin parami diyebilirsin. boyle bir ihtimal var.
ama, kamera kayitlarini filan inceletebilirsen,paranin eksik verildigini tam olarak gorulurse alabilirsin diye dusunuyorum
  • 1917  (26.02.14 19:25:52) 
gelmesi gereken meblağ 600 tl, bana verilen 400 tl. yani 200 tl'lik bir açık var. az değil derken kastettiğim bu. zaten öyle bir tomar para olmadığı, 3-4 kağıt olduğu için saymaya da gerek duymadım açıkçası. bende de hata var tabi ama kamera kayıtlarından falan ortaya çıkar mı yani her personeli ayrı ayrı izleyen kamera oluyor mu bu şubelerde?


  • incredible  (26.02.14 19:32:04) 
bence zor ama dene tabii ki


  • matematik koyu  (26.02.14 19:33:37) 
kaç para eksik çıktı?


  • yapma volkan  (26.02.14 19:43:35) 
@yapma volkan 200 tl


  • incredible  (26.02.14 19:47:39) 
fazlaymış.
yarın sabah git durumdan bahset. kasalarında 200 tl fazla çıkmıştır. sor onu da.

  • yapma volkan  (26.02.14 19:52:48) 
kasa fazla verir. kontrol ederler, havalenin miktarına bakılır. çektiğin saat de belli. sorun olmaz, alırsın paranı. sabah erkenden git.

sonucu buraya yaz.
  • oinone pe  (26.02.14 20:26:20) 
kasa fazla verir de kadın o 200'ü kasadan alıp cebine atmış da olabilir tabi :)


  • incredible  (26.02.14 20:37:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.