[]

Chealse'yi Eleme İhtimalimiz Var Mı?

Bu yıl ingiltere ligini adam gibi takip edemedim ama adamlar ingiltere'de lig lideri. Sanırım sadece gol atma sıkıntıları var ama ortada etoo, hazard, willims gibi gerçeklerde var.

Dün gece olmpiacos'un m.united'a yaptığını yapabilir miyiz? ya eleme ihtimalimiz?


 
bence zor. keşke olsa tabi.


  • innerbliss  (26.02.14 13:27:40) 
futbol bu ne olacağı belli olmaz. inanıyorum ben.


  • tescillimarka  (26.02.14 13:30:06) 
melo ve bekler esas faktör olacak. orta sahasını kitler ve sabırlı olursanız illa kazanırsınız. evet 1.'ler ama namağlup yada açık farkla lider değiller.


  • ozzpwnz  (26.02.14 13:37:00) 
manu'yu baz almamak gerekir. adamlar bu sene ciddi anlamda sıçışta. rvp ve rooney dışında (ki rooney haftalardır çok etkisiz) skora etki edebilecek oyuncuları yok. bu sene old trafford'da bile birçok maçta mağlup oldular.

chelsea'de en büyük problem santrafor mevkinde. eto'o'nun oyuna hiçbir katkısı yok. torres ve ba'dan zaten umudu kesmiş mou. bir ihtimal acaba schürrle'yi orda denese faydalı olur mu diye düşünmüyor değilim şahsen. hazard ve willian direkt olarak skora etki edebilecek oyuncular. özellikle hazard bu sene birçok maç aldı. orta sahada iki takımın birbirine yakın özellikte oyuncuları olduğunu düşünüyorum. hele ki selçuk melo'ya ayak uydurabilirse, gs orta saha üstünlüğünü ele geçirebilir. drogba'nın performansı belirleyici olacaktır bugünkü maçta. eski drogba gibi oynarsa gol ve goller bulabilir gs. bugünkü maç için 1-1 gibi bir skor bekliyorum ben. içerde gol yememek tabi çok önemli ama karşılıklı gol olacağını düşünüyorum bugün. tur içinse %70-30 chelsea önde gibime geliyor.

maçtan sonra edit: 1-1 mi demiştim?
  • lionel andres  (26.02.14 13:37:20 ~ 27.02.14 18:12:06) 
Galatasaray varsa umut vardır.


  • sormayın bana sen o musun diye  (26.02.14 13:47:39) 
Ilk maçı 1-0 yenersek geçeriz. Ama bu ihtimal %30 en fazla.


  • armagan  (26.02.14 13:50:20) 
Galatasrayda avrupa maçlarına çok iyi konsantre olma gibi bir durum var.
Chelse nin durumu açık favoriler fakat galatasarayda süprizler yapabiliyor.
Umarım eleriz fakat şansımız biraz düşük.
Not:Beşiktaşlıyım.
  • basond  (26.02.14 13:58:10) 
Takım günündeyse olmayacak şey yok. Yıllardır izliyoruz, görüyoruz...


  • synche  (26.02.14 14:21:34) 
mancini ile zor.


  • baldur  (26.02.14 14:29:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.