[]

bilgisayar indirimi var mı

babakolar bilgisayar almaya niyetlendim. şöyle halihazırda bir yerlerde indirim var mı? ya da indirim olacak hacı bak benim haberim var şu gün indirim olacakmış vs tadında tüyolarınız varsa çok sevinirim. alacağım bilgisayar 2-3bin civarı modelleme render vs işlerim olduğu için iyi bir şey istiyorum.




 
www.kliksa.com

bu fiyata bayağı iyi gibi özellikleri
  • an engineer  (26.02.14 12:49:54) 
vatan bilgisayar'da her haftasonu %25-30 arası indirim oluyor, teknosa'da da yine her haftasonu turuncu indirim var.


  • loveinaflipbook  (26.02.14 12:53:02) 
bu kliksa'dan memnun musunuz hocam?


  • aelfinn  (26.02.14 15:08:41) 
Az once gazetede gordum media markt da 27 subat-2mart arasi %30a varan indirim varmis.


  • duzsac  (27.02.14 09:35:23) 
bilimsel projeler üzerinde çalışmıyorsanız quadro almayın sakın. senelerdir mecburen quadro kullanıyorum hiçbir faydasını görmedim. render zaten işlemci üzerinden halledilen bir dalga eğer gpu renderı alan bir program kullanmıyorsanız. Modelleme için nVidia'nın orta seviyesi bir kart işinizi görür.
Render alacaksanız laptop almayın. Isınacak o alet. 3 4 aya kalmaz render esnasında şşakk diye kapanır. Desktop alın.

  • bioss  (27.02.14 09:45:00) 
abi haklısın da laptop lazım. illa ki ısınacak vs.vs. de laptop şart:/


  • aelfinn  (27.02.14 15:26:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.