[]

askerlik tecil

üniversiteden yeni mezun oldum, diplomayı almadım henüz. açıköğretimde 2. üniversite okuyorum, aö tecil ediyor mu benim işlem yapmam gerekiyor mu?




 
2. üni tecil etmez. Lisans için tek tecil hakkın var onu da diplomayı almış olduğun üni. ile kullanacaksın.. Geçici mezuniyet belgesi de tecil için iş görür


  • pinkman1  (26.02.14 08:27:11 ~ 08:27:20) 
o kadar uzağım ki bu olaylara. arkadaşım 2 yıllık mezunu, yaklaşık 4-5 sene oldu mezun olalı. aö kendisininkini tecil ediyormuş. 2 yıllık olmasıyla mı alakalı?

tecil işlemleri için başka bir belge gerekli mi ve herhangi bir yerde tecil ettirebiliyor muyum? yoksa illa ikamet ettiğim yere bağlı mı olmalı?
  • ozzpwnz  (26.02.14 08:31:57) 
2 yıllık programlar lisans sayılmadığı için aöf lisans kategorisine girmiş arkadaşınızın durumunda. Ben herhangi bir askerlik şubesinden olur diye biliyorum ama yine de bi telefonla arayıp sormanızda fayda var.


  • pinkman1  (26.02.14 08:47:31) 
Daha yeni yaşanmış olay olarak; 2013'te mezun olan arkadaşım askerlik şubesine gitti. Oradaki görevliler AÖF tarafından (4 yıllık işletme) 2016'ya kadar tecil olduğunu bildirdiler. Bizimki de güle oynaya geri döndü tabi.

Ama siz yine de herhangi bir askerlik şubesine tecil tarihinizi sorun, hata olduğunu düşünüyorsanız AÖF Öğrenci İşleri ile görüşün ya da mevcut çıkış belgeniz ile şubeye başvurun.
  • bazilika  (26.02.14 10:40:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.