[]

Kahvaltılık Farklı ve Hazırlaması Kolay Öneriler?

Sıkıldım aynı şeylerden. Var mı önerisi olan?




 
senin için farklı sayılır mı bilmem ama meyveli yoğurt ve yulaflı karışımlar(böyle gevrek tadında olanlar) iyi oluyor. Ama herkesn midesi sabah sabah kaldıramayabilir onu.


  • bipolar  (25.02.14 21:44:41) 
Tost ekmeğinin ya da benzer bir dilimli ekmeğin ortasını bardakla yuvarlak oyun. İki tarafına da tereyağı sürün. Sıcak tavaya koyun, sonra deliğe de biraz tereyağı koyun. Eiriyince yumurtayı kırın. Bir süre altı pişsin diye bekleyip sonra çevirin (zor kısmı bu ama geniş spatıla falan varsa halledersiniz). Diğer tarafı pişene/kızarana kadar bekleyin.

Aşırı farklı değil ama değişik en azından.

Ayrıca markette satılan üçgen yufkalarla 5-6 tane sigara böreği hazırlamak birkaç dakika sürüyor.
  • whoosie  (25.02.14 21:46:07 ~ 21:46:38) 
peynirle yumurtayı güzelce ezip dilim ekmeklerin (tercihen tost ekmeği) üzerine sürüyorsun. sonra zevke göre ince dilimlenmiş sucuk, dilimlenmiş yeşil zeytin ve ince dilimlenmiş biberle süslüyorsun. peynirler kızarana kadar fırında pişiriyorsun. nefis. (çok da değişik bir şey değil ama )


  • ayikiz  (25.02.14 21:46:41) 
french toast
mutfaksirlari.com

  • su olsam ates olsam  (25.02.14 21:55:50) 
ekmek arasi cikolata
meyve salatalari
meyveli turta
ekmek dilimlerinin uzerine, bir yumurta, peyaz peynir, yesil biber ve domates karisimini surup, 10-15 dakika firina verin. afiyetle yiyin.
kek, pogaca, borek vs satin alin arada
berliner
yas pasta
milkshake
bir muz, bir bardak cikolatali sut
  • dnznc  (25.02.14 22:05:18) 
normal süt ve yumurta ile yapılan omlete taze baharatlar eklemek çok kolay ve lezzetli oluyor.(dereotu, maydanoz gibi)


  • strangerinhere  (25.02.14 22:06:28) 
tel peynir, kaşar, mascarphone, çörekotlu tulum peyniri ile çok güzel bööörek yapıyorum ben.


  • [silinmiş]  (25.02.14 22:09:19) 
fikir verebilir:
www.milliyet.com.tr

  • sadecece  (25.02.14 22:24:38) 
krep, haşeşli gözleme, pişi, peynirli düğüm poğaça.

Kahvaltı deyince aklıma hamurişinden başka bir şey gelmiyor.
  • mayaa  (25.02.14 22:33:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.