[]

Bir Urun Satmak Icin Site Acmak

Bir urun satmak icin site acmak istiyorum ama ben bu islerden hic anlamam.

Ben oraya urunun fotografini koyuyim, urunumu alicaklar yatirsin parayi ben de urunlerini gonderteyim. Oyle cok detayli bi sey degil yani.

Para kazanma amacim da yok oyle binlerce lira kazanayim, uzerinden gecineyim istemiyorum. Masraflarini kurtarsin yeter benim icin gonul isi.

Bu siteyi acma isini nasil yaparim nerden ogrenirim, actiktan sonra bu foto koyma, o havale islerini yaptirma falan islerini ben halledebilir miyim kendi basima yoksa bu is uzerine egitim almak mi gerek ?

Bir de basimiz devletle belaya girmesin sonucta satis yapilacak sirket mi kurmam gerek ? Vergimizi odeyelim eger boyle bir durum varsa.



Okumayacaklar icin ozet : bi site acicam, foto koyucam, almak isteyen tiklayip parayi yatiricak, ben de ona gondericem. Ama nasil yapicam ?

 
tr.sopsy.com bu site isinizi gorur


  • kaset  (25.02.14 20:33:27) 
ürünlerine talibim. mesaj bekliyorum. Anlaşırsak sen sadece paranı alır kargoya verirsin.


  • al basmadan donu var  (25.02.14 21:06:12 ~ 21:06:38) 
tek bir ürün mü satacaksınız? eğer öyleyse boşuna komisyon verme. max 100 liraya yeterli bir site yaptırırsın.


  • tescillimarka  (25.02.14 21:09:48) 
@tescillimarka Tek bir urun satmiycam 25 farkli urun var ama meta ayni atiyorum anahtarlik gibi dusunun farkli modelleri var gibi.

@kaset tesekkurler bu ilk basta isimizi gorecek gibi duruyor ama sistemin kendi kendisine islemesini nasil saglariz bilmiyorum yani yemeksepetinde restorantlara siparis nasil dusuyorsa bize de oyle dussun hemen gonderelim istiyorum bu tarz bi siteyi kac paraysa yaptirsam sonra ben yonetebilir miyim sizce? Zor bir is midir ?
  • kegums  (25.02.14 21:18:55) 
gittigidiyor üzerinden satsanız olmuyor mu? hiç öyle siteyle filan uğraşmamış olursunuz, hem de daha güvenli bir alışveriş olur.


  • marcelle  (25.02.14 21:33:39) 
adamlar hazir site yapmis; sahibinden.com sen neden kullanmiyorsun ?

umutlarini kirmak istemem ancak, bu saatten sonra kendi alisveris portalini felan kurmak istiyorsan, akakce.com.tr'ye kayitli bir sekilde isim yapmis, guvenilir onlarca alisveris sitesi varken, her biri kendi capinda musteri portfoyu olusturmusken, kimse senin amator sitene girip, guvenip senden urun almaz.
  • angster  (25.02.14 21:56:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.