[]

Kedi için çeşitli malzemeler alacağım. Tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?

Yakın zaman içinde eve bir kedicik gelecek. 5-6 aylık. Kedi tuvaleti, tasma, fırça gibi kimi eksiklerim var. Araştırdım, juenpetmarket.com için hem hızlı hem de uygun fiyatlı demişler. Buradan almayı planlıyorum. Oradan alma buradan al diyebileceğiniz bir tavsiyeniz varsa bilmek isterim.

Teşekkürler.


 
o kediyi sokağa atma sakın yavru kediden ne istiyorsun sana ne zararı var ona çok iyi bak hatta kendinden bile iyi bak varını yoğunu kediye ada yoksa sakın alma tamam mı !!!

bunu biri demeden ben diyim dedim çünkü her ne kadar kesin olmasa da birinin deme ihtimali yüksekti.

ben olsam kedi tuvaleti, kürek gibi şeyleri özellikle kedi malzemesi olarak almazdım çünkü daha pahalı. herhangi plastik derin ve geniş bir kap ve delikli bir kürek de aynı işi yapıyor ama kedi için olunca daha pahalıya satıyorlar. bir de kedinizin huyunu öğrenmeden bir sürü şeyi tek seferde almayın. mesela tırmalama zamazingosu. bazı kediler sever kullanır bazısı patisini bile sürmez boşuna para vermeyin. ha bir de daha yavruymuş belki alaturka tuvalete alıştırabilirsiniz.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (25.02.14 19:06:09) 
ben de kedi tuvaleti yerine leğen, kedi kumunu temizlemek için yine bi milyoncudan aldığım aslında bir mutfak eşyası olan delikli kürek tarzı bir şey kullanıyorum 5 senedir, abim kedi kumu için gitti kedi tuvaleti aldı, aynı şey resmen 5 katı fiyata. fırça için de azıcık daha büyüsün, şimdilik 1 milyoncudaki ince dişli tarak yeter onun bebek tüylerine, sonra tüy uzunluğuna göre bir şey alırsınız. tasma şimdiden alıştırırsanız iyi olur tabi, ama elleyerek alın en yumuşağını alın. naçizane tavsiyem bunlar. bir de birileri önerir falan ben uyarayım petburada.com dan almayın hele ki gergin bir insansanız hiçbişeyinizi:)


  • alice practice  (25.02.14 19:43:41) 
www.petburada.com
ve canpet.net

petburada'nın üstün hizmet kalitesi var.
canpet arada bir ufak tefek sorun çıkarabiliyor mama konusunda.
çok satış yaptığı için bazen elinde kalmıyor, stok tükeniyor, 2 gün diyor 3 günde getiriyor vs.

ama en ucuzu canpet.
özellikle mama konusunda.

hepsi bazen kampanya falan yapıyor, en sağlıklısı karşılaştırmak.

bir de, yani herkesin kendi tercihi falan da, kedi kum kabı 10 lira, kum küreği de 2 lira falan.
ha, 50 liralık kum kabı da var tabii.

bir de, aslında tırmalama tahtası gibi şeylere yavruyken alıştırırsanız, kullanma alışkanlığı kazandırabilirsiniz.
yine de proletarier'in dediği gibi garantisi yok gerçi.

alice'in aksine ben petburada'dan memnunum.
hiç sorun yaşamadım, hatta her seferinde hediye mediye yolluyorlar, mutlu oluyorum. :)
  • blatta hiberna  (25.02.14 21:07:30) 
juen den ben memnununum. hatta bir keresinde sipariş ettiğim oyuncağın seçtiğim renginden kalmayınca telefonla arayıp bilgi vermişlerdi, o renk yok bu renk olur mu diye. basit bir detay ama hoşuma gitti böyle yapmaları.


  • innerbliss  (26.02.14 09:46:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.