[]

İyi insanlardan kazık yemek

Son iki senede, iyi anlaştığım, güvendiğim, ya da öyle olduklarını zannettiğim ve etrafta çok iyi olarak bilinen ve çok sevilen üç kişiden ağır kazık yedim. ( işyerinde mobbing, arkadaşız kisvesi altında başkasıyla mercimeği fırına veren sevgili, arkadaşım sandığım ama eski sevgilimle beraber olan insan, kendi çıkarına ters düşüyor diye önemli bir konuda gerçekleri saklayan arkadaş gibi örnekler)
Ama eşe dosta anlatsam inanmazlar, o kadar ki etrafta sevilen insanlar. Ama nedense böyle insanlardan devamlı kazık yiyorum neden anlamadım. Not olarak hiç bir şeyi unutmamakla beraber çabuk affeden ve insan silemeyen bir kişi olduğumu söyleyebilirim. Ben neden iyi insanlardan kazık yiyorum??
Yaş 29 bu arada


 
demek ki iyi insanlar değillermiş. ben de insanları genelde iyi analiz edemem, düşündüğüm tam tersi çıkar, bu kötü birşey. sil gitsin, silmen de lazım zaten.


  • rock n roll  (25.02.14 18:17:02) 
safligin ve iyi niyetinden


  • 1917  (25.02.14 18:17:43) 
iyi insanlar değilmiş +1
İnsan arkadaşlarına güvenmek ister ve güvenilir olduklarına kendini inandırır çoğu zaman "yok abi yapmak o kadar ya" dersin ama kazıklanan sen olursun.

Az güven daha mutlu ol.
  • basond  (25.02.14 18:23:46) 
lan hiç mi şüphe etmedin diyesim var. bu saydıklarını iyi insanlar yapmaz. hala şüphelenmiyorsun galiba.


  • namus ninjası  (25.02.14 18:24:20) 
Kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyeceksin. Kimse için de eğilip, bükülmeyeceksin.

26 yaşındayım ve ben de farksızım, ay başında hiç beklemediğim üç kişiden kazık yedim. Bir noktadan sonra insan körleşiyor. Öyle olmamak lazım. Sürekli ayık olacaksın. Bu lanet olası zamanın şartları ne yazık ki böyle. Arkadaşlık vs... ayak altında.
  • faith no more  (25.02.14 18:31:26) 
Diyorum ya şirinlik muskası, sevgi pıtırcığı olan etrafta çok sevilen insanlar bunlar. Ama garezleri banaymış. Anlatsam inanmaz kimse


  • nightfall  (25.02.14 18:32:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.