[]

amerikada iş kurma

selamlar,
turkiyede yaşıyorum,
eşim ve çocuğumla birlikt amerikaya yerleşmeyi düşünüyoruz.
eşimin burda 2 adet gıda işletmesi bu konu ve ticaret konusunda know how ımız fena değil.
amerika da (san diago, los angeles taraflarında) e2 vizesi için 65000 bin dolarlık yatırım yapınca 10 yıllık oturum veriyolarmış, vergini mergini düzgün ödeyince green card a dönüyomuş ya da 10 sene daha uzatıyolarmış.

hem yatırım hem de prosedur konularında yardımcı olursanız memnun olurum.

 
elbette sen de biliyorsundur ama kulaktan dolma tavsiyeler yerine oncelikle USA'dan bi avukatla gorusmeni tavsiye ederim.

mesela:

Berc Agopoglu (310) 226 6818 (TR'den arama kodunu felan ayarlarsin)
1925 Century Park East Ste 500 Los Angeles 90067

Fatma E. Marouf (213) 386 2876 (TR'den arama kodunu felan ayarlarsin)
3550 Wilshire Blvd. Ste 2000 Los Angeles CA 90010

veya online olarak bilgi alabilecegin

www.americanimmigrationlaw.com

sitesine bi goz at. durumun hakkinda bilgi al.
  • angster  (25.02.14 14:34:17) 
usa-turk.com abd'de uzun süredir yaşayan bi sürü insan var, orada da sor istersen fikir verirler.


  • xenophobe  (25.02.14 16:46:32) 
size bir tavsiye, ''yardımcı olursanız memnun olurum'' alışkanlığınızı Türkiye'de bırakın. aklıma geldiği için söylüyorum. ABD'de nefes almak bile parayla.


  • compadrito  (26.02.14 00:04:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.