[]

Tayyip'in ses kaydını IVR ile dinletmek

Şimdi direk olaya giriyorum; ben şu an içinde bulunduğumuz durumdan aşırı derecede rahatsızım.
Para çalmalarını bile geçtim, birey olarak salak yerine koyulmak beni delirtiyor ve sinirlerime hakim olamıyorum. Yaptıkları yüzlerce rezilliğe rağmen televizyona çıkıp "Muz devleti, faiz lobisi, darbe teşebbüsü" diye saçmalamaları resmen bizi küçük düşürücü.
Bu olayları herkese yaymak, "bak kardeşim bu adam seni beni nasıl hıyar yerine koyuyor" diye göstermek istiyorum.
Aklıma en uçuk fikir olarak, bu ses kaydını sürekli olarak telefonla insanları arayıp kayıt dinleten IVR sistemlere yüklemek geldi.
Sigara bırakma hattı falan arar herkesi bilirsiniz, 15 dk otomatik kayıt dinletir.

Böyle bir sisteme bu kaydı koyup dinletmenin maliyeti nedir? Ya da yasal sorumluluğu ne olur?
Pasif kalmaktan kafaya yemek üzereyim!

NOT : Bu iş büyük olasılıkla çok para gerektirir, ama hiç yoksa bile düşünmek rahatlatıyor.

 
yasal olarak bilmem ama çok basit bir pc ile bu iş bedava kurulur. Hat maliyeti konusunda da bir şey diyemem. VOIP dakika paketlerine bakmak gerekir.

He VOIP'i Almanya'dan, sunucuyu da VPN'li MPN'li ayarlarsanız yasal boyuta da bakmak gerekmeyebilir.
  • tzum_tzum  (25.02.14 13:50:36 ~ 13:50:49) 
@tzum_tzum: E VOIP'yi Almanya'dan ayarlarken isim cisim vermeyecek miyiz yine?


  • quaker  (25.02.14 13:53:47) 
hiç araştırmadım açıkçası ama VIOP paketlerini de TOR tünellerinden gönderebiliyorum falan demiş birileri. OpenSource yazılımlarla IVR yapılı telefon sistemi kurabileceğinizden eminim ama VOIPi de anon kullanmak konusunu bilmiyorum.

voip.about.com
www.007voip.com
torfone.org
  • tzum_tzum  (25.02.14 14:01:43) 
böyle birşeye girişeceksen bence bir siyasi partiye bu fikrini ilet. en azından tek başına kalmazsın, hem maddi hem manevi olarak yükün hafifler. VPN içinde bence isveç üzerinden falan bağlan. yada japonya falan. adamların hukuk işliyor en azından. höt diyene kimse bişey vermiyor en azından...


  • draconas  (25.02.14 14:25:13) 
çok güzel düşünmüşsün. ben de sürekli tanıtım vb. gönderen sistemlere yüklemek istedim şimdi, mail olarak gitsin diye.


  • olivia ofrenda  (25.02.14 14:59:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.