[]

alttaki entry' me bakar mısınız?

başlık: 24 şubat 2014 rte bilal erdoğan ses kaydı. gg olabilir mi, bakar mısınız? ve entry de şu: yalanlamak için, 3 saat toplantı yapılan kayıtlardır. bahse konu ses kayıtları yayınlanınca, başbakanlık binasında bulunan başbakan recep tayyip erdoğan toplantıya mit müsteşarı hakan fidan, içişleri bakanı efkan ala ve eski içişleri bakanı ve şimdiki başbakan yardımcısı beşir atalay' ı çağırmıştır. üç saat süren toplantının ardından, başbakanlıktan malum yalanlama açıklaması gelmiştir. başbakanlıktan yapılan 24.02.2014 tarihli bu basın açıklaması aşağıdadır:

internet aracılığıyla servis edilen ahlaksızca ses kayıtları.

basin açiklamasi

başbakanımız sayın recep tayyip erdoğan ile oğlu arasında bir telefon görüşmesi olduğu iddiası eşliğinde, bu akşam internet aracılığıyla servis edilmiş olan ses kayıtları, ahlaksızca bir montaj ürünü olup tümüyle gerçek dışıdır.

türkiye cumhuriyeti başbakanı’nı hedef alan bu kirli tezgâhı kuranlardan hukuk içinde hesap sorulacaktır.

kamuoyuna saygıyla duyurulur.

normal sıradan bir vatandaş olarak soruyorum: başbakımız sayın recep tayyip erdoğan, bu açıklamanın yapılması için neden üç saat zaman harcadınız ki? çağırırsınız basını oraya, canlı yayında çıkar söylersiniz, bunlar yalan ve iftira diye. bunu söylemek için üç saat toplantı yapmaya gerek yok ki. montaj ürünü ne demek allasen? sanayi çıktısı mı bu? o konuşmalar size ait değil mi? bunu neden inkar edemiyorsunuz? sesler gerçek, konuşmalar mı kurgu yani? alttan gelen eşiniz emine erdoğan' ın sesi de ne güzel dahil edilmiş. çok ileri teknoloji kullanmışlar gerçekten, tebrik etmek gerek. sahi, başbakan sayın recep tayyip erdoğan, bunlar tümüyle gerçek dışı da, sizin ve çevrenizin bu akıl almaz zenginliğini neyle açıklıyorsunuz? mızrak çuvala sığmıyor sayın recep tayyip erdoğan, o zenginlikte saçı bitmedik yetimin hakkı var. ''çalıyorsa benden çalıyor'' diyen andavallı hempalarınıza da bir çift sözüm var: bu memleketi sizin üzerinize mi yaptılar? biz kimiz? neciyiz? sen kimsin behey! şavalak, behey! andavallı?

sayın recep tayyip erdoğan iktidara geldiğiniz günden bu yana, yapılanlardan siz sorumlusunuz, hiç kıvırmayın. neymiş efendim'' bizi dinliyorlar''diyorsun. dinlemişler, evet. herkesi dinlediler, evet. size muhalefet edenler dinlenirken, siz buna göz yumdunuz. ağzınızın suyu akarak bunları gündeme taşıdınız. buna mani olmayıp, çanak tuttunuz. ee şimdi ne oldu? sizi de dinlediler ve bunu düşünemeyecek kadar gözünüz kararmıştı çünkü. her kurumu itibarsız hale getirdiniz, aklı başında, bu milletin, devletin bekaası için çalışan herkese bir şekilde çamur attınız. aç gözlü hempalarınız ve siz doymadınız, ne güce, ne saltanata, ne de paraya. yetmedi, bitmedi hırsınız. hala çırpınıyorsunuz ona buna çamur atmaya. siz kendinize ve çevrenize dönüp bakın bir, biz neyiz, kimiz diye.

siz bostan korkuluğu musunuz sayın recep tayyip erdoğan? bütün bunlar olurken neredeydiniz?

 
neden kimse fikir beyan etmiyor?


  • oinone pe  (25.02.14 11:09:53) 
ben gg olduğunu düşünüyorum.


  • icemint  (25.02.14 11:11:41) 
bence gglik hiç bir durum yok. ama akp trolleri gg diye ispiyonlar mutlaka.


  • tuborg yesili  (25.02.14 11:15:13) 
gg olmasa bile şu dönemde(yaklaşık 2 yıldır) akp aleyhine yazılan çoğu şey gg, hele ki entryde başbakana hitap varsa.


  • Mackinaw  (25.02.14 11:20:00 ~ 11:20:25) 
belki yollarım, belki kenarda durur. teşekkür ederim görüşleriniz için. en azından içimi dökmüş oldum birazcık.


  • oinone pe  (25.02.14 12:09:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.