[]

ses kaydi olayinin hic bir sey degistirmeyecegini dusunen tek ben miyim?

Unutacak herkes haftaya yahu. Cikarirlar bi rapor yazicidan kayit montajdir diye tamam bitti. Hadi onu gectim adam cikip meydanlara kabul ediyorum o benim dese yine secilir haksiz miyim?




 
haklısın. yalnız da değilsin.


  • letheavendangered  (25.02.14 01:41:23) 
ben bunu lanet olsun ki kendi ailemden birinden duydum: "çalıyo muhabbetini geçiceksin, kim çalmıyo? chp'ye mi oy verelim?"

sinirden kudursam da, hak veriyorum lan. bu dindar tayfa şimdi tayyip çalmış diye gidip chp'ye veya barajı bile geçemeyecek olan bir sağ partiye oy verir mi? gerçekten, ülkenin anasını skseler de müslüman olması falan yetiyor yani. böyle bu. "e yolsuzluk? nasıl müslüman?" dediğin zaman da alternatifsizlik diyorlar. kime verecekler?

15 sene erken doğsaydım bunların hiçbiri olmayacaktı. bi 15 daha bekleyin, ben toparlıcam, rahat olun.

bilgi'de berke var siyasal bilimlerde, tanıyanınız vardır belki hehe, o elemanı dikkatli izleyin. ortaokuldan yol arkadaşım. 20-21 olması lazım henüz. suikaste kurban gitmezse, komploculara yem olmazsa çok şey yapcaz. ben egemen bağış olcam.
  • der meister  (25.02.14 01:44:45 ~ 01:46:26) 
haklısın ve bir ton daha karanlığa gömülüyor umutlar.


  • oldboy  (25.02.14 01:47:47) 
memleket olarak kanıksamada zirveye ulaşmış durumdayız. bizi bu durumlara düşüren yüzde artık bilmem kaçsa o kesimin de amına koyayım. geçmiş olsun.


  • nodrap  (25.02.14 02:10:39) 
yüzde verip sallamayayım ama, ülkenin büyük bölümünün bu ses kayıtlarından haberi yok, hiç olmayacak da.


  • orange coffee  (25.02.14 05:53:48) 
Haklısın, bi şeyin değişeceği yok. Zaten tüm bunları yapan adamların seçimde hile yapmayacağını düşünmek pollyannalık olur. Seçimde hile yapmasa da hala en az yüzde 40 civarı oyu vardır. Ama belediyeleri katakulliyle garantilerler yine. Adamlar kanunlardan bağımsız hareket ediyor artık, hiçbir yaptırım gücü yok kimsenin. Üzücü ama durum bu. Türkiye bitti. Daha düzelmez.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (25.02.14 07:30:18) 
valla ben işyerinde bahsedeyim dedim 5 kişiden 5i böyle bir olaydan haberi bile yoktu. Not: Hiçbirinin sosyal medya ile bağlantısı yok.


  • söylemez  (25.02.14 07:39:56) 
Adamlar müslüman mı? müslüman hem de on numara müslüman. Konu kapanmıştır. Kılıçdaroğlu alevisine mi oy verecekler müğminler hırsız diye.


  • tomofilli hasan  (25.02.14 08:45:11) 
Bunlara oy veren kesmin buyuk kismi zaten internetten bihaber. Burda kiyamet kopuyor ama onlarin dunyadan haberi yok. Tabi ki de birsey degismeyecek. Biz sadece icimizdeki hinci buyuttugumuzle kaliyoruz. En fazla, belki de bi yerde bi patlama yasanir...


  • mukrime  (25.02.14 08:49:04) 
O kadar genis bi.kesim var ki o sicsa dahi.sicmamistir.o nedem.sicsin tarzi secdeye kapanacak bi kesim. Eceliyle olse oldurdunuz diyecek. Daha gecen gun k.pasa da kadinin teki burasi erdoganin vs dedi.


Ofkelendim bir de dindar kapali bi kadinsin.isin dini boyutuna girip kadini yerle bir etmek istedm ama bos.

Her neyse muhalefet adam gibi olamadigi icin yine akp basa gelecek gibi.


Adamlar cikip evet caldim cirptim hepinizin lokmasindan kestm vs diyip kabul etse
helal olsun diyecekler var.

Umutsuzum :(
  • indescribable  (25.02.14 09:26:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.