[]

Cemaatin ya da erdoğan karşıtlarının yanlış politikası

Öncelikle Akparti bu kasetlerden dolayı rahat yüzde 40 50 alacak görüceksiniz ..Neden mi ? Bizim ülkede yolsuzluk prim yapmıyor ? Bugun ku konusmalar için de soylim adam koskoca başbakan fakir mi olacak tabi ki zengin olacak ,tabi ki iş adamlarına iş gösterecek bu olağan bir şey ..Devlet içinde iktidar çatısması var.Bunlar yeni şey değil.50 yıllık devlet geleneğin de her gelen yapılan işleri ya yandaşına vermiş zengin olmus ya da komisyon almıs.En basitinden belediyelerin kaldırım yenileme olayı :) Bu kasetler ile anca yüzde 5 kaybeder akp boşa uğrasıyorlar.Biz de ne prim yapar söylim.Öyle kaset çıkarıcan Rte yi dini elestirirken ve ya seks kasedi vb şeylerle yoksa bunlarla anca nanayı alırlar.Siz ne düsünüyorsnz ?




 
Bence kasetler erken çıktı. Seçime 2-3 hafta kala çıksaydı seçimleri asla kazanamazdı. Şimdi kendisini topladı cemaat taraftarları hariç kitlesi hala onunla. Bir miktar oy kaybedecek. Bu cecmaatin etkin olduğu bölgelerde çok büyük oranlara kadar çıkacak ama genel seçimlere kadar kendisini toplamış olur.


  • onexey  (24.02.14 22:33:46 ~ 22:35:28) 
tamam kardeş öyleyse öyle de niye götün tutuşmuş gibi yazıyorsun onu anlamadım. sanki tek elle yazmışsın gibin. terini sil yeğen ve seçimleri bekle. eyyorumlamam bu kadar.


  • sarhosken alinan hesap  (24.02.14 22:36:54) 
fiyatları boru gibi olduğu halde indirim kampanyalarıyla müşteri toplayan yerler olur ya, akpnin politikası da bu. koyunlar fakirlikten nefesi de koksa iki kömürle, bir makarna, belediyede bir iş, mitingde bir dini konuşmaya tav oluyor. yolsuzluk aslında prim yapar, yapar da tek kendisi çalmıyor adamın, yancılarına 3 5 koklatıyor ki peşinden koşuyorlar. akp olmasa baştan sona iflas edecek o kadar kucak fakiri var ki..


  • vizdilva  (24.02.14 22:39:45) 
twitter.com
konuşmaların montaj olduğu ispatlandı. bu millet esas darbeyi 30 mart ta sandıkta vuracak.

  • pause  (24.02.14 22:41:25) 
erdogan'in zamaninda toplumun onemli bir kesiminin guvenini kazandigini, bunu uzun sure kullandigini, sonunda da bu guveni suistimal ettigini dusunuyorum. yani dedigin gibi degil, bir catirdama oldugunu dusunuyorum.

ayrica yolsuzluk ulkede prim yapar, ulkeyi son iki yilla degerlendirme.
  • f_d  (24.02.14 23:13:35) 
cenkist, kasetler hikaye. şu sıra çok fazla batık iş var. çok fazla firma iflası çekiyor. paralar bir yerlerde birikiyor. sermayenin el değiştirmesi bittiğinde bi daha konuşalım. sen daha piyasada kazık yememişsin, öğrenci ya da emekli memur falansın galiba. özel sektördeki batakları gördüğünde iktidarın nasıl gideceğini göreceksin.


  • namus ninjası  (25.02.14 00:07:50) 
akp yerel seçimler %45

genel seçimlerde %50 garanti.


o yüzden sana hak veriyorum.



aslında diğerlerine de hak veriyorm. akp nin oyları düşecek diye ümitlenmezlerse yaşamalarının da bir anlamı yok :)))))))
  • hepiniz oleceksiniz  (25.02.14 00:11:34) 
laan yeni kaset düşmüş söylemiyorsunuz


  • namus ninjası  (25.02.14 00:29:32) 
bu kaset gerçekse olay novus ordo secloruma kadar gider heaci. sesli dinleyemiyorum gece vakti yan odada uyuyanlar var ama cenkistcim çok üzücü olaylar sizi bekliyor galiba canımın içi.


  • namus ninjası  (25.02.14 00:40:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.