[]

kızlar nasıl bakımlı oluyorsunuz?

ne bileyim bakıyorum her daim bakımlı görünen kızlar, kızlarımız..nasıl zaman ayırıyorlar nasıl başarıyorlar hem saç hem vücut tırnak hem tüy hem HER ŞEY. ben bu görüntüden 2 gün sonrasında çıkıyorum; nasıl uğraşıyorsunuz neler yapıyorsunuz böyle bakımlı, hoş olmak için? ciddiyim kendimi pasaklı gibi hissediyorum sizlere bakınca.




 
Hepsini günlere boleceksin bugun agda yarin oje yenileme gibi baska türlü zor.


  • queensalvoo  (24.02.14 20:19:27) 
çok zaman almıyor. hergün duş alırım, yüzüme maske yapıyorum haftada 1 kere. fönümü çekiyorum, saçlarım çok uzun değil kolay oluyor. kıl tüy için lazere gidiyorum, uzun süre götürüyor. banyodan çıkınca bütün vücudunu kremle. manikür pedikürünü kendin de yaparsın öğrenince hızlıca yaparsın.


  • rock n roll  (24.02.14 20:22:18) 
Oje kullanmiyorum. Kimyasal seyleri hic ama hic sevemiyorum. Manikur, pedikurle de ugrasamiyorum. Cunku cok yogun ders calismam gerekiyor. Calismasam da yapmiyorum. Kut kisa kesiyorum tirnaklarimi.

Saclarimi 2 gunde bi rutin yikiyorum. Sekil veriyorum vs. Yine agda vs. isleri icin banyo zamani hallediyorum hemen. Biyik, kas vs. Icin ip kullaniyorum ve 2 gunde bi kontrol ediyorum :D tuy, kil isini belli rutine baglayinca hic sorun olmuyor.

Haftada 1 defa kil-bal maskesi falan yapiyorum boslugumda. sabahlari soguk suyla yikiyorum yuzumu.

Yuzume makyaj yapmamaya ozen gosteriyorum. Yuzumde zaten sivilce, siyah nokta vs. yok. Kurstan gelince makyaji cikarmak iskence gibi geliyor bi de. Ders calistigim icin vaktimi alsin istemiyorum zaten. Goz makyaji falan hic yapmiyorum.

Sadece allik, ruj-parlatici kullaniyorum. Bir de parfum. Kupe, kolye falan. Uyumlu, temiz giyinmeye ve temiz olmaya cok dikkat ediyorum.
  • barbara herhalde barbara manken olan  (24.02.14 20:46:06) 
İşin sırrı her işini kendin halledeceksin, her şeyi öğreneceksin, kuaföre ne zaman dayanır ne de para. Zamanla pratiklik kazandıkça normalde saatler süren işler hemencik halloluyor. Bir de bakımlı olmayı süslü olmakla karıştırmamak lazım, her işi başı temizlik.


  • elikası  (24.02.14 21:01:18) 
saç bakımı için günlük duş alıyorum, saçlarımı kuruyuşuna göre açık bırakıp ya da ruh halime göre topluyorum. gelişigüzel değil de dağınık ama düzenli toplamaya çalışıyorum. (son cümleyi ben de anlamadım.)yalnız fönden gözüm korktuğu için neredeyse hiç çektirmem çok nadir. saçlarım çok kıymetli evet.

tırnak bakımı için manikürü kendim yapıyorum. ojeyi maksimum iki gün kullanırım zaten ona da çok zaman harcanmıyor. rakı beyazı galiba onu tek kat sürüyorum tırnakların beyazsa zaten french gibi duruyor. arada bordo, kırmızı falan.

kıl, tüy her gün yapılan bir şey değil zaten. illa bir saatlik boşluk bulursun bir saatte her yeri halledersin zaten.

makyaj pudra-allık arada kullanırım. ruj-eyeliner sürekli olan. onun dışında kolye, küpe sürekli olan saaatim vardır.
haftalık kil maskesi yaparım. her gece uyurken el-ayak için nemlendirici krem sürerim.
hiç süslü değilimdir bu arada. ama bakımlı olmaya çalışıyorum kendim için çünkü mutlu ediyor beni aslında.
  • uzunuzunilgi  (24.02.14 21:33:12) 
ilk zamanlarda 45 dk alan bir şey sen yaptıkça pratikleştiğin için 5 dk içinde hallolmaya başlıyor, eskisi gibi vakit almıyor.


  • sayns  (24.02.14 21:39:04) 
1. Tırnağını kes, sonra hemen törpüle. Bir sonraki kesime kadar idare eder.
2. Tırnak diplerine kütikül giderici sür sonra onları ittir. Haftada bir ojeni değiştirirken yaparsın.
3. Ojenin üzerine top coat veya hızlı kurutucu sür ojen hiç soyulmaz silene kadar.
4. Saçlarını banyodan sonra kuruturken veya tararken şekillendir. 2 gün sonra yıkanırsın.
5. Tüy lazerse kolay, ağdaysa evde zor gün ayırıp kuaföre git. Jilet yapabilirsin tüyleri arttırdığına dair hiçbir bilimsel veri yok. Renkleri belli bir süre sonra tekrar açılır. Aşınmaktan açık renk gözüküyorlar.
6.Yüzünü sabahları sebamed'in sabunuyla yıka. Sonra krem sür. Haftada bir maske yaparsın.
7. Rujunu rimelini sür çık. Çok fazla makyaja uğraşma. Olay tamamdır.
  • Lim5  (25.02.14 00:29:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.