[]

sony' nin ibneliği

arkadaşlar,

malumunuz ps4 turkıye'de yok. geldiği gibi de bitiyor.

yalnız, bu uyanıklık nedir ? ps4 un yanına dandık bir foto makinesi koyup, fiyata 2 milyar demişler.

bu müşteriyi keriz yerine koymak değil mi ? adam gibi birşey koy,joystick koy , ok.

digital makine nedir ?

 
alma?
ben almıyorum.

  • ozdek  (24.02.14 13:43:47) 
alma.
once iste fanboylari falan bi silkeliyorlar.
yurtdisindan gelen birisini bul.
amazon yollamaz turkiyeye..
kargoyla yollansa gumrukte kalma ihtimali yuksek.

NOT: amazon yolluyormus
  • jedilance  (24.02.14 13:51:46 ~ 16:04:15) 
1100-1200 olana kadar almam, onun dışında şimdiki fiyatlar kazık ve milleti kandırmaya yöneliktir.


  • redeath  (24.02.14 13:54:49) 
içerenköy carrefour'da gördüm daha bu cuma. 1699TL idi. istiyorsan koş yetişme ihtimalin var. aynı carrefour'daki sony store'da da aynı fiyataysı ve stokları tükenmişti onların.


  • loveinaflipbook  (24.02.14 13:59:50) 
amazon'dan ps4 alabiliyorsun. burada bi yazar anlatmış

eksisozluk.com
  • hononu  (24.02.14 14:28:07) 
ben amazon.com dan aldım. gayet sorunsuz geliyordu. ama rivayete göre tr'ye kargoyu kapamış, zaten sepete atınca söylüyor oraya kargo yok diye yine de bir dene. vergi dahil fiyatını kesiyorlar. sadece kargo şirketine gümrük için vekalet veriyorsun. pazartesi aldım cuma günü elime geçti amerikadan 1179 liraya gelmişti o günkü kur ile.


  • grkn  (24.02.14 15:16:39) 
güzel yorumlarınız için tşk ederim.

benim için en önemlisi garantisi ve 1500 lüklerden bekliyorum tabkii. çünkü ps3 aldığım zaman bi 6 sene önce, güncelleme problemi oluyordu ve hatalı seriye denk gelmiştim.

değiştiriler garantili olduğu için ve sorunum çözüldü.

şimdi de çok hevesliyim ama acele etmiyiceğim dediğiniz gibi.

bir de amazondakiler garanti kapsamına girmiyor sanırım. o bnm gibi teknoloji cihazları konusunda uğursuz olan biri için sıkıntı :)
  • czn  (25.02.14 13:54:43) 
İzmir balçova migrosta gördüm, 1450 lira ps4 duyurulur..


  • redeath  (25.02.14 14:26:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.