[]

ehliyet alacak ve hiç arabadan anlamayan birine tavsiye ?

neler verebilirsiniz ?




 
ehliyet sınavı(direksiyon) öncesine nazaran oldukça zorlaştı. aracı yokuşta kaldır, geri geri park et vs.. herşeyi didik didik yaptırıyorlarmış.
gideceğin kursu seçerken en çok direksiyon dersini kim veriyor ona göre seç. sınava hazırlanırken hocaya sor; geçebilir miyim? ne durumdayım diye. ihtiyaç varsa bol bol özel ders al.

başarılar.
  • jimjim  (24.02.14 13:16:48) 
yazılı sınava hiç çalışmasan bile olur ama direksiyon sınavına iyi hazırlanman lazım. özellikle yokuşta aracı kaldırmak ve dubaların arasına park etmek önemli. kursun direksiyon derslerine ne kadar fazla katılırsan o kadar iyi. hem parkuru öğrenirsin hem de sınavda süreceğin araca alışırsın.
zaten araca binince yapman gerekenleri anlatmaya gerek bile görmüyorum onları hocaların öğretecektir.

kendimden örnek vereyim. yeni sistem dedikleri direksiyon sınavına girdim. aracı 2-3 defa stop ettim ama park etmek ve yokuşta kaldırmakta bir sorun olmadı, trafikte de sinyaldir, takip ve durma mesafesidir dikkat ettim ve ilk girişimde geçtim.
  • bira sisesi kapagi  (24.02.14 13:38:31 ~ 13:40:06) 
üstteki arkadaşlar iyi yazmış, ben de geçen ay aldım daha. direksiyon derslerini kesinlikle kaçırma, ne kadar pratik yaparsan o kadar rahat olacaksın, heyecanın azalacak. heyecanın azalınca zaten sıkıntısız yaparsın. araba kullanmak gayet kol bi şey, insan heyecandan saçmalayabiliyor sadece. zaten komisyonun ince bi çizgisi var, seni rahat görürlerse hiç zorlamıyorlar, inan herkes 25-30 dk sürerken ben 5 dk bile sürmemişimdir, 2 kere sigara molası verdiler. yok senin zorlandığını görürlerse daha da çok üstüne oynuyorlar karar verebilmek için.

(bkz: #39456402)
  • xenophobe  (24.02.14 17:37:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.