[]

ihtiyaç kredisi alıcam ama adıma kayıtlı fatura yok???

soru başlıktadır arkadaşlar. evimizdeki her türlü fatura ev arkadaşımın üzerine. elektrik,su,doğalgaz,adsl,telefon. banka kredisi almak için de adıma kayıtlı bir fatura olması gerekiyormuş. bu tür sorunla karşılaşıp da çözüm bulan birileri varsa yardımcı olun lütfen. ya da ne yapabilirim bi akıl verin..




 
nüfus müdürlüğüne veya muhtara gidip ikametgah alın.


  • erostrada  (21.05.09 14:21:52) 
cep telefonu?


  • ozdek  (21.05.09 14:26:22) 
kontörlü ne yazık ki


  • benefse  (21.05.09 14:30:51) 
ssk ya da bağkur kaydınız varsa orda belirttiğiniz adresinizin de geçerli olması gerekiyordu (aynı dertten muzdarip olmuş olup 1 yıl önce böyle yapmıştım)


  • phonex  (21.05.09 14:33:32) 
evet ikametgah işini görür...


  • benim de soyleyeceklerim var  (21.05.09 14:40:14) 
aynı sorun bende de var. ikametgah da alamiyorum cunku onun icin de nufus mudurlugune faturayla gitmemiz gerekiyormus artik, bu nasil bir sacma sistem anlamadim...


  • alpinsamuray  (21.05.09 14:45:00) 
ikametgahı muhtardan alacaksınız. faturayla gitmek de ne demek. adınıza elektrik, su, vs gibi abonelik yapabilmek için de ikametgah isteyecekler. ikmetgah için fatura, fatura için ikametgah. ikisi de birbirine yollasın. öyle saçma iş mi olur?

muhtarda da kaydınız memlekette falan gözüküyorsa daha da yapacak bir şey yok malesef. olsa olsa 7-8 lira verip eve bir telefon hattı daha alın adınıza. en hesaplı sabit ücretsiz tarifeden. maksat fatura bulunsun.
  • kibritsuyu  (21.05.09 15:47:14) 
hane sahibi kim gorunuyorsa onu da yanına alıp nufusa gidiyorsun, orda senı o eve kaydediyorlar. kira sozlesmesınde adın geciyorsa arkadasa gerek yok gerci. sonra ikamet alıyorsun hemencecik.


  • bryan fury  (21.05.09 17:46:50) 
muhtardan değil nüfus müdürlüğünden -ücretsiz ve anında - ikametgah alacaksınız

bu kadar...
  • inspectorjavert  (23.05.09 14:28:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.