[]

Roma Gezintisi

Merhaba Gladyatörler,

Nisan ayında 3 günlüğüne roma'ya gezelim görelim programı yapmaya çalışıyorum. (23-24-25)

İnternette biraz araştırdım, collesium'a yakın oteller de var, moteller de var. Fakat ben öyle otele gidilsin kalınsından ziyade, apartman kiralama yoluna gitmek istiyorum.

Bir sitede görmüştüm, adamlar zaten bunu ekmek kapısı yapmışlar, evleri güzel güzel döşemişler falan.

Sizler çok gezen ve interneti verimli kullanan güzide insanlar olduğunuzu bildiğim için size danışma gereği duydum.

bir yer var mı bildiğiniz?

 
airbnb.com'da direkt ev sahiplerinden kiralasan? diger turlu otel fiyatindan farki kalmaz diye dusunuyorum.


  • amuzende  (23.02.14 22:45:15) 
bence collosseum'dan ziyade spanish steps'e yakın bulsan çok rahat edersin. apartman işini tam bilmiyorum.


  • dwight  (23.02.14 22:45:24 ~ 24.02.14 10:52:58) 
Ben Roma'ya gittiğimde termini(tren garı) yakınındaki monte carlo otelde kalıyorum hem çok uygun fiyat olarak hem de Türkiye üç yıldız standartlarında 150 yıllık bir otel. Temiz ve güzel. Booking.com üzerinden rezervasyon yapabilirsin.


  • magracer  (24.02.14 07:48:18) 
evet colloseum ters. piazza di spanga'ya yakın olması her yere yakın olması anlamına gelir. colloseum'un etrafı nispeten boş zaten.


  • esenboga  (24.02.14 08:36:29) 
Termini yakınında freedom traveler diye bir hostelde kaldım. Bütün şehre metro var, metro istasyonuna da yakın. Gecelik 17€ falandı sanırım. Şehri gezerek görmek istiyorsan yürüyerek de gezebilirsin. Ben Vatikan'a bile yürümüştüm.

Kesinlikle Trastevere'ye git bu arada.
  • ateslizenci  (24.02.14 09:55:34) 
bence termini tarafına bak. hem fiyatlar uygun. hem merkeze ulaşım kolay. booking'ten uygun otel bulabilirsin.


  • delidir yakalayin  (24.02.14 11:51:31) 
eğer roma'da gezeceksen kalacak yere anca akşam gelirsin. Onda da bütün gün yürüyeceğin için yorgunluktan düşer bayılırsın. Ev değil ahır da olsa farketmez.


  • godsparticle  (24.02.14 11:59:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.