[]

Teknolojinin negatif etkileri hakkında akademik makale?

Google a nereye yazdıysam paralı bu makaleler. Nasıl bulabilirim, daha önce hiç makale araştırmadım. Konu başlıktaki konu.




 
Yani ya bir üniversitenin internetinden bağlanacaksın ya da sözlükteki makale aranıyor başlığına link koyacaksın oradan bulacaksın. Makaleler beleş olmaz genelde, olanlar da var ama daha az.


  • ikametsiz  (23.02.14 13:48:27) 
üniversitenin kütüphanesi bir çok veri tabanına üyedir. o üye olduğu yerler de sana ücretsiz erişim hakkı sağlar. bir araştır bakalım üye mi öyle yerlere okulun


  • utkucbkc  (23.02.14 14:22:17) 
(bkz: google'da ileri arama teknikleri)

elimizin altında gugıl var ve biz burda çaresiz meleyeceğiz öyle mi? vuruşmadan çekilmek yok hocam! önce gugılın dibini kazırız, bulamazsak, kütüphaneye müracaat!

ben şimdi bakıyorum var mı bişeyler diye...

örnek olarak, gugıla

teknolojinin negatif etkileri filetype:pdf

yazdım mal gibi.

bikaç bişey geldi. siz de bu kombinasyonlarla oynayarak arayacaksınız.

bi sonraki adımda

teknolojinin negatif etkileri filetype:pdf site:edu.tr

yazdım

siz bunları deneyin.

aradığınız konuya ait başka güzel anahtar kelimeler bulun. onları evire çevire değiştire, farklı kombinasyonlarda arayın.
çıkan sonuçlara tek tek bakın, her bir aramada en az 20 sayfa tarayın.

haa, bi de entry'de sözünü ettiğim çift tırnak candır!
  • compadrito  (23.02.14 15:54:08 ~ 16:10:15) 
Scholar dan aradiniz degil mi? Az da olsa ucretsizleri bulunabiliyor.

Yoksa bir universitenin baglantisini kullanarak yahut aradiginizi buraya/sozluge yazarak, birinin yollamasini rica edebilirsiniz.
  • elmali kurabiye  (23.02.14 16:17:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.