[]

insanları yöneteceğini iddia eden adamlar gerizekalı mı?

çok net ve basit biri sorucam. gece gündüz araçlara bağlı son ses hoparlörlerle kafa siken, bayrak, resim, afiş, el insanlarıyla milyonlarca israf eden parti mensupları tüm bunların faydadan çok zarar getirdiğini düşünemiyorsa gerizekalı değil midir? gerçekten böyle şeylere tav olacak bir vatandaş yok çünkü.




 
nasıl yok olm var lan :D herkes aynı kafada değilki.


  • Solem  (23.02.14 11:54:32) 
Olmaz mı hiç ya? Hem reklamın iyisi kötüsü olmaz,şu an söverken bile partiler aklıma geliyor.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (23.02.14 11:56:43) 
sırf gürültü adamlar yahu. hele ki şişli taraflarında chp arabaları bir acayip, abartmışlar olayı, günde üç defa falan görüyorum sarıgül'ün selamını getiriyorlarmış, sağolsun çok düşünceli. mesela o araba geçerken halkın yüzü değişiyor, arabaya selam verenler oluyor falan. vatandaşın çoğunun hoşuna bile gidiyor olabilir bence. garibim hdp'nin ufak arabası kısık sesli bir müzikle geçtiğinde de millet bakıp dalga geçiyordu, ne lan bu dercesine.


  • tonoto  (23.02.14 11:58:59) 
ya ben o arabalara artık bira şarap şişesi kedi koltuk tv ne bulduysam fırlatmaya başlıycam ciddi ciddi delirttiler beni.

herifçi oğlu evin altından öyle bir geçiyor ki sanarsın bana dünyayı kurtaracak amk.

bi de gudik pop şarkıları evirmiş çevirmişler, en seksapel başgan bizim başgan, az çalacağız çok çırpacağız gibi sloganlar.

işçi partilisi ağzına broşür sokmaya çalışır daha bir kaç yıl önce 1 mayısta polisin safına geçmiş adamlar bunlar, 'ya bi bırak hocam' diyip elini itersin arkandan şerefsiz der, 60 yaşında adama atar yaptım lan bu yüzden o kadar tiksiniyorum, bildiğin dede gibi adama posta koydum amk ki daha üstüne bana 'benim görevim bu' diyip duruyodu, yaşlı adamı dikmişler oraya ki millete şerefsiz desin, işe bak amına koyim.

muhtar adayı gelir gece 11de kapıya dayanır, açana kadar zile basar, hiddetle kapıyı açınca da sırıtır yuvarlak kafasında bi parlama belirir, 'miribi mihtir idiyinizim', sikimin adayı afedersin.

tiksiniyorum politikanın her türlüsünden, sağından da solundan da üstünden de altından da, insan değiller ya, yemin ediyorum insan değiller, bi tanesi öyle bi denk gelicek ki elimden alamıycaklar.

bu safi gürültüden başka sike derman olmayan araçlar kimin ne işine yarıyo çözebilmiş değilim, ama bunların kimsenin hoşuna gidebileceğini düşünmüyorum.

eğer hoşuna giden varsa, ciddi ciddi bir siyasi partiyi gönülden sevebilecek kadar angut insanlar varsa, o arabaların önüne atsınlar kendilerini.
  • Mackinaw  (23.02.14 15:16:27 ~ 15:38:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.