[]

almeida mı burak mı

bir arkadaşım var almeida buraktan iyi forvet diyor. hatta drobgadan da iyi diyor. ben ofsaytta gezinmekten başka bir iş yapmayan almeidayı bu kadar öven birini görünce şaşırdım. acaba ben de mi sorun var diye anket tarzı birşey yapayım dedim.

drobgayı işe karıştırmıyorum burak mı almeida mı?


 
drogba'yla almeida'yı kıyaslamanın drogba'ya ayıp olması gibi burak'la almeida'yı kıyaslamak da almeida'ya ayıp. kesinlikle hugo diyorum..


  • calzoncillos  (23.02.14 01:14:45) 
almeida'nın karşılığı drogba'dır, elmander'dir, necati'dir, webo'dur tarz olarak. burak ile karşılaştırılması saçma.


  • armagan  (23.02.14 01:26:26) 
bir galatasaray'lı olarak ben takımıma almeida'yı alırım diyorum ama bu sezondan önce sorsan beşiktaş'lıların bile en az %40'ı burak derdi.


  • baba jo  (23.02.14 01:27:53 ~ 01:28:49) 
burak yılmaz kesinlikle. ama almeida'yı yanlış yerden eleştiriyorsunuz, ofsayt burak'ın işi.


  • sabenburak  (23.02.14 01:58:16) 
@sabenburak ofsayt konusunda biri 1. diğeri 2.


  • armagan  (23.02.14 02:36:49) 
Eger sen burak daha iyi diyosan ya biz farkli seyler izliyoruz ya da hic anlamiyoruz bu isten. Sifiriz. Sisirilmis bi forvetten fazlasi olmayan bi adam karsisinda yillarca werder bremen in sampiyonlugunun zamanlarinda bile cok buyuk rol oynamis almeida gibi bi adamdan bahsediyoruz...


  • ozymandias10  (23.02.14 02:55:35) 
tr ligini geçtim, şampiyonlar liginde de kendini kanıtlamış burak gibi bir golcü var elimizde. almeida ile kıyaslamak abestir falan demeyeyim şimdi ama çok da tartışılacak bir konu değil.


  • tescillimarka  (23.02.14 03:11:41) 
ikisinin de artıları eksileri var.
almeida'da bitiricilik burak'a göre daha az.
kafa toplarında almeida üstün
top kontrolünde yine almeida.
ofsayt konusunda ikisi de bol bol düşüyor.
doğru pozisyon alma, burak daha iyi bu konuda. attığı gollerden belli oluyor. bunda gelen pasların kalitesi yadsınamaz tabi. almeida belki taktik gereği ama farklı noktalarda duruyor bazen bu sebeple pozisyon dışında kalıyor.
bana kalsa almeida derdim. burak'ı sevmiyorum.
*beşiktaşlıyım.
*ama drogba ikisini de tokatlar bence.
*almeida yorumum sadece beşiktaş'taki performansına dayanarak.
  • bass solo take one  (23.02.14 03:55:10) 
Tabi ki Almeida. Burak 26 yaşına kadar vasatın altındaydı. Şimdi yine yok ortalarda. İstikrar yok. Ama Almeida en eleştirdiğimiz haliyle bile senede 10 gol atıyor. Ki Almeida gsde oynasa daha fazla atar, takım oyununa da bağlı biraz


  • fuzzy olmak istemistim  (23.02.14 11:29:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.