[]

Lazer Epilasyon/İğneli Epilasyon

Yüz bölgesi için yaptırmak istiyorum.Hangisini seçmeliyim ?
Bir de anadolu yakasında önerebileceğiniz bir yer var mı bunun için ?



 
Yer bilmiyorum. İğneli seç. Lazer biraz riskli; arttırdığını veya paralarının boşa gittiğini söyleyen çok.


  • Lim5  (23.02.14 01:34:49) 
yüzdeki kıllar vücudun diğer yerlerindeki kıllardan 60 kat daha geç biter.
kıllar bir erkeğinki gibi sert ve siyah değilse çok zor biter. ince ve kahverengiyse lazerle tedavi boyunca güçlenir, daha sonra azalmaya başlar.

iğneli epilasyon daha etkili ancak az daha acı vericidir.
favori ve çenede çabuk sonuç verir, ama bıyık çok can yakar.
  • terra rossa mia  (23.02.14 01:43:47) 
4. levente yakınsan temiz ve iyi bir yer adı verebilirim.


  • terra rossa mia  (23.02.14 01:44:29) 
Anadolu yakası kısmını şimdi farkettim pardon :)
ama ayda bir falan olacağı için karşıya geçmeye değer bence.
hatta 2 aya çıktığı da oluyor seans araları bazen.
  • terra rossa mia  (23.02.14 01:46:30) 
bıyık için iğneliye gitmeden hemen önce dişçiye gidip anestezi uygulatabilirsiniz özellikle üst damağa vurursa hiç bir şey hissetmezsiniz...eliniz yatkınsa ve/veya epilasyoncunuz sağlamsa anestezi ile epilasyonu her durumda öneririm (ha önce anestezi alerji testi yaptırın tabi) ben tüm vücuda iğneli epilasyon yaptıran biriyim.


  • niye ama  (23.02.14 01:55:03) 
Ignelinin dayanilmayacak bir acısı yok heleki adet dönemine denk gelmiyorsa daha rahat atlatiyorsun. Umraniyede bildigim ve gittiğim bir yer var.fiyatida uygun. Dusunursen mesaj at detaylarini da yazarim


  • queensalvoo  (23.02.14 06:21:04) 
iğneli yaptır bence.

ben lazer yaptım ve normalde tüy çıkmayan yerlerde (çene altı ve favoriler) tüy çıkmaya başladı. şu anda ben de oralar için iğneli epilasyon yaptıracak yer arıyorum. internette araştırdım ve bunu yaşayan tek kişi ben değilim.
  • kayranin kedisi  (23.02.14 09:06:33) 
  • blatta hiberna  (23.02.14 09:39:23) 
iğneliyle uğraşma bence çok daha uzun zaman alıyor ve zahmetli, kesinlikle lazere başla gerçekten kısa sürede çok etkili. insanların genellemelerine bakma önemli olan senin istemediğin tüylerinin kalınlığı, yoğunluğu, tipi vs. tamamen kişiden kişiye farklılık gösteriyor. söylenenlere de kulak asma dediğim sebeplerden dolayı. bütçe ayırmanda sıkıntı yoksa hastane tarzı büyük yerleri tercih et derim doktor sana belirtiyor zaten uygun olup olmadığını ona göre aksiyon alıyor yüz bölgesi için.


  • bebokumsu  (23.02.14 09:47:46) 
Ben yüzüm için iğneli, vücudumun diğer kısımları için lazeri tercih ettim.
ikisinde de kesin sonuç aldım.

fakat lazerin yüzdeki kılları önce sertleştirip sonra azalttığı gerçeğinin yanında bir de vücudun ışına maruz kalması sebebiyle ileride oluşabilecek bir kanser durumunda vücudun ışına reaksiyon veremeyeceği ve dolayısıyla tadavinin mümkün olamayacağı da söyleniyor.

en garantı ve temiz yöntem iğneli derim ben bu nedenle.
  • terra rossa mia  (23.02.14 10:57:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.