[]

çok basit google chrome sorusu

beyler ekte koydugum yerdeki gibi sayfanin en altinda bi linke gelince altta adres cikiyordu simdi orasi kaybolmus. aradim taradim bulamadim onu nasil geri getiricem?




 
Pek sanmıyorum ama chrome kendini güncelliyor ya, son güncellemede gitmiş olmasın o özellik?


  • ttg  (22.02.14 21:53:02) 
screenshot'i yandex'ten aldim umarim gitmemistir. gozum alismis bi linke tiklamadan once hep oraya bakiyorum simdi birden kayboldu


  • maresalx  (22.02.14 22:05:21) 
İnternette aradım da sadece Ubuntu kullanan birinde buna çok benzettigim bir problem olmuş. Siz Ubuntu kullanmıyorsunuz degil mi?


  • ttg  (22.02.14 22:10:28) 
hayir xp kullaniyorum.


  • maresalx  (22.02.14 22:11:36) 
Bir de başka linklerde ve uygulama tam ekran degilken denesenize, belki ekran boyutundan dolayı şey olmuştur. (uff nasıl atıyorum belli degil ama gercekten deneyin bence.)


  • ttg  (22.02.14 22:12:10) 
yok ya bi degisiklik ayni ne yazik ki. beyler bu chrome'un bi sistem geri yuklemesi var mi ayarlarin falan sifirlandigi?


  • maresalx  (22.02.14 22:14:54) 
Bu sayfaya bakmış miydiniz: superuser.com


  • ttg  (22.02.14 22:16:07) 
oldu ttg cok tesekkurler


  • maresalx  (22.02.14 22:19:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.