[]

kedilerimden biri ishal olmuş.

bir süredir pek takip edemiyorum kedileri, hangisi olduğunu bilmiyorum o yüzden. şu an veterinere gitsem hangisi olduğunu bilmeden bir şey yapamam diyecek. ben de sürekli tuvaleti takip edemiyorum 4 taneler zaten hangisi giriyor hangisi çıkıyor belli değil. iki tanesinin beraber girdiği bile oluyor tuvalete.

yapabileceğim bir şey?
hareketlerinde azalma, iştahsızlık gibi şeyler yok hiçbirinde bu arada. sadece kaka kıvamı...

 
Popolarına bakın, ishal olanınki kızarıktır muhtemelen ve hatta dışkının kalıntısı bile kalmış olabilir.


  • onexey  (22.02.14 18:05:39) 
hiçbirisinde bir şey yok...


  • mutevazi  (22.02.14 18:07:59) 
O zaman hemen endişeye mahal yok. Belki tek seferlik bir durumdur. Bol su içmelerine özen gösterin yeter. Yarın da geçmezse ishal durumu takip ederek bulmaya çalışın.

Birde insanlardaki gibi bağırsaklarından ses gelir ishal olduklarında. Eğer kucağa gelip sevdiriyorlarsa kendilerini elinizi koyup ses, titreşim algılamaya çalışabilirsiniz.
  • onexey  (22.02.14 18:11:23) 
kum kaplarını gözünüzün önünde bir yere koyun, birkaç saat bekleyin, elbet birileri yapacaktır.
biraz zaman ayırıp gözlemleyeceksiniz, başka çare yok.
salona falan getirip koyun tuvaletlerini.

hangisi olduğunu anlayınca eski yerlerine götürürsünüz.
  • blatta hiberna  (22.02.14 18:11:57) 
hepsi odada sakin sakin otururken ortada balon patlatın, ishal olan kaçırıverir belki.

:(

şaka bi yana, başka bi etki yoksa ki dediğinize göre yok, ciddi bi durum olacağını sanmam. bir iki güne düzelmezse halsizlik gibi etkiler de ortaya çıkacaktır, o zaman anlarsınız hangisi olduğunu diye umuyorum.
  • icim urperiyor  (22.02.14 18:23:36) 
tuvalete kamera koyun time-lapse yapan uygulamalar var 5-6 saatte tespit edersiniz.


  • zebragibi  (22.02.14 18:46:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.